Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sevilen Haritalar Bu Yıl Call of Duty'ye Dönüyor

 
 
Bu yıl yeni Call of Duty oyununun çıkış tarihi yaklaşırken, Activision henüz yaklaşan oyunla ilgili herhangi bir bilgiyi resmi olarak doğrulamadı. Bu durum son birkaç ay içinde ortaya çıkan çok sayıda söylenti ve sızıntıyı sebep oldu. Bazıları, bir sonraki oyunun Warzone ile entegrasyonu için bir dizi yepyeni özelliği içerecek olan 2. Dünya Savaşı'nda geçeceğini öne sürüyor. Bunun yanı sıra yeni oyunda oyuncuların çok sevdiği haritaların yer alacağı varsayılanlar arasında.
 
Sızıntılar konusunda ön planda olan ve tanınmış Twitter kullanıcısı 'TheMW2Ghost', hayranlarıyla bir dizi ayrıntıyı paylaşmak için gönderi attı. Gönderide: “Elde ettiğim bazı küçük parçalar, bana 2. Dünya Savaşı'ndan 'London Docks' haritasının dönüşünü ifade ediyor'' cümleleri yer aldı.
 
London Docks'un oyuna ilk kez 2017'de dahil edildiğini gördük ve hayranlar arasında bir hit olması uzun sürmedi. Lansmanda bu haritanın mevcut gösterilmemesine rağmen, hayranların favorisi bu yıl Call of Duty'e geri dönebilir gibi görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerficial aksiyon macera
ENDER LILIES: Quietus of the Knights'ın PS4 Sürümü Ertelendi Söylenti: GTA 6, 2025 Yılına Kadar Çıkmayabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız