Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Seven Knights'a Büyük Güncelleme

 
   Asya’nın hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble’ın, mobil RPG oyunu Seven Knights'a, BlazBlue ile yaptığı işbirliğiyle oyuna 3 yeni karakter ekleniyor.
 
   BlazBlue oyunundan esinlenen üç karakter, Tsubaki Yayoi, Noel Vermillion ve Ragna the Bloodedge karakterlerinin hem tasarımları hem de aksiyon dolu karakterleri BlazBlue’daki versiyonlarıyla aynı kalırken, oyuncuların günlük giriş hediyeleriyle ödüllendirileceği resmî “Seven Knights Ayı” olan Temmuz ayı için çeşitli oyuncu etkinlikleri de oyun severlerle buluşuyor. 
 
   “7’nci Ay 7 Şövalye Giriş Etkinliği” Temmuz sonuna kadar sürecek ve her gün giriş yapan kullanıcılara 6 Yıldız Kahraman Seçici, 6 Yıldız Yedi Şövalye Eşya Seçici, 6 Yıldız Aksesuar Seçici, Elementler, Altın ve daha pek çok şey hediye edilecek. “7 Gün Giriş Etkinliği” oyuncuların lobi ekranındaki 7 gün giriş ikonunu kullanarak giriş yapmasını sağlayacak. Oyuncular 4 Yıldız Yedi Şövalye Kahraman Seçici veya 4 Yıldız Dört Lord Seçici gibi eşyalardan da faydalanabilecek. Bu etkinlikte, 4 Yıldız Dört Lord Seçici ilk kez ödül olarak sunulacak. 
 
   Güncellemeyle ilgili olarak konuşan Netmarble Games'ten Seungwon Lee “BlazBlue’nun eşsiz yetenek aksiyonları ve görsellerinin Seven Knights‘a harika uyum sağlayacağını düşündük. Karakter tasarımı ve aksiyonun orijinalliğini kaybetmemek için Tsubaki, Noel ve Ragna’nın eşsiz karakteristiklerine özellikle odaklandık. Sonuçlardan memnunuz ve oyuncularımızın Seven Knights ayı şerefine özel etkinliklerin ve bu karakter iş birliğinin tadını çıkaracaklarına inanıyoruz” dedi.
 
Basın Bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Seven Knights Mobil Oyun Blazblue Netmarble Games
Xbox Live Yaz İndirimlerine Yeni Oyunlar Eklendi Monster Hunter Generations'ın Açılış Sinematiği Oldukça Etkileyici
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

HIGHER

15.7.2016 22:30:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

benimde dikkatimi çekti. emin olmamakla birlikte reklam almış olabilirler. Sanırım çin merkezli oyunlar.Gerçi çoğunda türkçe dil desteği var. bu bakımdan takdir ediyorum. Reklam veriyorlarsa bu bile güzel bir olay.Sonuçta bu ülkeyi ne kadar ciddiye aldıklarını gösterir.
bu açıdan bakmamıştım

olağan_şüpheli

15.7.2016 21:51:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER böyle dünyada olduğu belirsiz oyunların güncelleme haberini yapuyorsunuz ama gta 5 in yapmuyorsunuz:/
benimde dikkatimi çekti. emin olmamakla birlikte reklam almış olabilirler. Sanırım çin merkezli oyunlar.Gerçi çoğunda türkçe dil desteği var. bu bakımdan takdir ediyorum. Reklam veriyorlarsa bu bile güzel bir olay.Sonuçta bu ülkeyi ne kadar ciddiye aldıklarını gösterir.

HIGHER

12.7.2016 22:03:54

0
böyle dünyada olduğu belirsiz oyunların güncelleme haberini yapuyorsunuz ama gta 5 in yapmuyorsunuz:/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız