Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Settlers 7 Mac İçin de Çıktı

 
    TransGaming, Ubisoft'un taze çıkardığı Settlers 7'nin GameTreeOnline aracılığıyla satın alınarak indirilebileceğini açıkladı. 

    GameTreeOnline yalnızca Mac uyumlu oyunları satışa çıkartan bir site olmasıyla biliniyor. Yani Ubisoft, Settlers 7'yi Mac içinde çıkartarak Apple hayranlarını çok sevindirdi.
 
    Oyunun hem standard hem de Gold Edition versiyonunun OS X için uyumlu olduğu belirtildi ve Mac versiyona bir güncelleme de çıktı. 

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak strateji pc the settlers ubisoft blue byte mac gametreeonline
Bowling: "BC2, MW2'ye Rakip Olamaz!" Xbox 360 için Bir Özel Oyun da Itagaki'den Mi?

gun

31.3.2010 00:51:13

0
Apple Mac için Appstore'un benzerini yapsa yada tüm oyunların portlarını yapma imkanı verse. Aynen iPad'de olduğu gibi o bile çok kullanılır. [DHTUBE=http://www.youtube.com/v/owt6W32QC] <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/owt6W32QC-s&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/owt6W32QC-s&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız