Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Serious Sam: Tormental Steam'de Erken Erişime Açıldı

 
Yayıncı Croteam Incubator ve geliştiriciler Gungrounds ile Croteam, Serious Sam evrenini temel alan üç boyutlu rogue-lite üstten görünümlü aksiyon nişancı oyunu Serious Sam: Tormental'ı Steam üzerinde erken erişime açtı.

Oyun şu anda 20,50 TL fiyattan satışta. Yeni içerikler eklendikçe ve tam sürüm çıkışına yaklaşıldıkça fiyatının artması bekleniyor. Yaklaşık olarak iki üç boyunca erken erişimde kalacak.

Erken erişim sürümünde keşfedilecek 3 bölge, 4 boss dövüşü, 3 oynanabilir karakter, 30'dan fazla silah ve 20'den fazla geliştirme bulunuyor. Geliştirici Croteam tarafından belirtilene göre, tam sürümde çok daha fazla içerik ve oynanış iyileştirmeleri olacak.

Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. İsterseniz satın almadan önce Itch.io üzerinden oyunun erken prototip sürümünü ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Erken erişim çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca Serious Sam serisinin yeni oyunu Serious Sam 4: Planet Badass de yolda.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands 3 Çıkış Tarihi 13 Eylül, PC'de Epic Games Mağazasına Özel Olacak This War of Mine 4.5 Milyon Adet Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız