Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Serious Sam Collection, Stadia İçin Yayınlandı

 
Google'ın oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan teknolojisi Stadia için, Serious Sam Collection bugün yayınlandı. Bu yıl içerisinde Stadia'ya 120 oyun geleceği açıklanmıştı. 
 
Serious Sam Collection'ın içerisinde Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter ve Serious Sam 3: BFE bulunuyor. Bu oyunlar normalde sırayla 2001, 2002 ve 2011 yılında yayınlanmıştı. 2013 yılında Serious Sam Collection ismiyle üç oyun, tek bir pakette toplandı. Aynı zamanda Legend of the Beast ve Jewel of the Nile DLC'leri de bu paketin içinde yer alıyor. 
 
Geçtiğimiz saatlerde The Division 2'nin Stadia'ya geleceği açıklanmıştı. Buraya tıklayarak o haber için detaylara ulaşabilirsiniz. Serious Sam Collection'ın, Stadia sürümü için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Google Stadia PC Konsol Hız İnternet Serious Sam Collection Serious Sam HD: The First Encounter Serious Sam HD: The Second Encounter Serious Sam 3: BFE
Hikaye Odaklı Ritim RPG Oyunu Nocturne'ün Giriş Kısmı Steam'de Ücretsiz Bir Şekilde Yayınlandı Yakuza: Like a Dragon Satışları 400 Bin Adeti Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stadia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız