Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sergio Agüero Espor Macerasına Atılıyor

 
     Valorant Esports Latin Amerika'nın Twitter'dan yaptığı bir açıklamada Valorant Champions'ı yayınlayacak yayıncıları açıklarken bir de sürpriz olarak ortak yayıncılar arasında Serigo Aguero'nun da yer aldığını açıkladı. Sergio Aguero, kurucusu olduğu KRÜ Esports'un maçlarını yayınlayacak.

     Agüero, Nisan 2020'de yayına başladığından bu yana Twitch'te 3,4 milyondan fazla takipçiye ulaştı. FIFA'dan Among Us'a kadar birçok oyunlar oynadı. Geçtiğimiz aylarda Aguero, espor yorumcusu Ibai Llanos'un Twitch kanalına konuk oldu. İki saatten fazla bir süre boyunca ikili, Twitch yayınında birçok konu hakkında konuştular.

     Agüero ile birlikte KRÜ Esports'un maçlarını izlemek isteyenlerin, Ageruo'nun Twitch kanalını izlemeleri yeterli olacaktır. KRÜ Esports'un ilk maçı 2 Aralık saat 20.00'de Team Liquid'e karşı oynayacak.

     Serigo Aüuero, Ekim 2020'de kurduğu ve şu anda hem Valorant hem de FIFA'da mücadele eden KRÜ Esports'un kurucusu ve CEO'sudur. KRÜ Esports, VCT Stage 3 Masters etkinliğinde sekizinci sırada bitirerek 25 bin dolarlık ödülün sahibi olmuştu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fanatik
Terminator: Resistance Annihilation Line DLC için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Vodafone FreeZone Zula Cup 2021 Turnuvası'nın Eşleşmeleri Belli Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız