Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sel Baskını, No Man's Sky'ı Geciktirmeyecek


    Geçtiğimiz senenin sonunda düzenlenen VGX etkinliğinin göze çarpan oyunu No Man's Sky olmuştu. Ancak Hello Games'in işleri duyurudan sonra yolunda gitmemiş ve stüdyoyu su basmıştı. Sonrasında yaşanan aksiliklerden sonra Hello Games cephesinden yeni bir açıklama geldi.
 
    Yaptığı açıklamalarda stüdyo kurucularından Sean Murray, yaşanan sel baskınının planlarını çok fazla değiştirmediğini belirtti. Murray, "Bu tip şeylerin planımızı değiştirmesine izin vermeyeceğiz. Şu durumda normal bir insanın üzgün olması gerekirdi. Ancak Hello Games'teki ekiple çalışırken böyle bir şey mümkün değil. Evet bazı şeyler yaşadık fakat çalışmaya hız kesmeden devam ediyoruz." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Killzone: Shadow Fall'a İki Yeni MP Haritası Broken Age'den Yeni Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.1.2014 12:04:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Haber icin tesekkurler. Sevindirici bir haber. Yanliz ofisi sel basmasi biraz espirili durmus haber basliginda.

Hatirladigim ofisi su basmisti. Yani binadaki altyapi problemiydi :) Yanlis anlasilmasin sel baskini guldurdu espiri katmis duzeltilmesine bile gerek yok :) Tekrardan tesekurler :)
sen nediyon llean değişik

BSC Misafiri

16.1.2014 11:15:04

0
Haber icin tesekkurler. Sevindirici bir haber. Yanliz ofisi sel basmasi biraz espirili durmus haber basliginda. Hatirladigim ofisi su basmisti. Yani binadaki altyapi problemiydi :) Yanlis anlasilmasin sel baskini guldurdu espiri katmis duzeltilmesine bile gerek yok :) Tekrardan tesekurler :)

einhander

16.1.2014 01:16:22

0
projelerini bekleyen mılyonlar var arkalarında buyuk bır destek ve beklentı var umarım sorunsuz bır sekılde herseyı halledebılırler.

BSC Misafiri

15.1.2014 22:50:58

0
bekliyoruz biz dört gözle
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız