Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sekiro: Shadows Die Twice PlayStation Underground Oynanış Videosu

 
PlayStation Underground'ın yeni videosuna From Software'ın aksiyon macera oyunu Sekiro: Shadows Die Twice konuk oldu. Corrupted Monk boss dövüşü ve daha önceki oynanış videolarında gösterilmemiş yeni bir bölge gösteriliyor.

Sekiro: Shadows Die Twice 22 Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sekiro: Shadows Die Twice From Software Activision
Soulcalibur VI Beta Tarihi Açıklandı Death Stranding TGS 2018 Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kataaay

24.9.2018 23:25:12

0
Boş boş insan etiketlemek de yeni moda oldu bu forumda herhalde. Blok atıyorsan kendine kardeş herkesin içinde defalarca tekrar etme amacın ne sorunların mı var senin ? Anladık blokladığını bir daha tebrikler. Lütfen gene nasıl veya neden blokladığını özetleyen saçma bir cevap yazma bak lütfen.

Queen Hentai

24.9.2018 22:02:50

0
O kadar gereksiz bir mesaj yollamışsınki sistemden bildirim bile gelmedi. Konuya girince gördüm. Sistem bile ne kadar boş bir üye olduğunu çözmüş. :) Block nedenine 2 harf yazarım. O listeye hoşgeldin. Block !!

kataaay

24.9.2018 15:51:20

0
Tebrikler.
quote:

Orjinalden alıntı: Rubellite Zamanında forumdan atılmış olup tekrar geri gelen veya yeni nesilden türemiş iki tane sıkıntılı tip var konunun 2. sayfasında. İlkini dün gece blockladım ama diğer sıkıntılı tipin mesajını şimdi gördüm ve anında blockladım diğer yeni yetmeyide.

Queen Hentai

24.9.2018 10:08:35

0
Zamanında forumdan atılmış olup tekrar geri gelen veya yeni nesilden türemiş iki tane sıkıntılı tip var konunun 2. sayfasında. İlkini dün gece blockladım ama diğer sıkıntılı tipin mesajını şimdi gördüm ve anında blockladım diğer yeni yetmeyide.

Guest-AEF248198

24.9.2018 07:58:52

0
Oyun Xbox'da 285 tl.

Expencer

24.9.2018 00:50:08

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Watton1 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: porsux &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Rubellite &amp;lt;blockquote class="quote"&amp;gt;&amp;lt;i&amp;gt;quote:&amp;lt;/i&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;Orjinalden alıntı: porsux Güzel gözüküyor da kan efekti olmamış gibi. Turuncu kan mı olur ?&amp;lt;/blockquote&amp;gt; Uzak doğu ülkelerinde uygulanan bir sansür. Kırmızı kan kullanamaz oyun yapımcıları, kullansa bile oyunun seçeneklerine kan rengi olarak opsiyonel olarak; yeşil, turuncu, mavi vb. gibi renkler de koymak zorundalar.&lt;/blockquote&gt; Hiç bilmiyordum, bilgi için sağol. Umarım opsiyonel olarak kırmızı rengi vardır.</blockquote> Okuğunu anlamada memleket dipte olmayı ne kadarda hakediyor "Uzak doğu ülkelerinde uygulanan bir sansür."
Arkadaş adamın niye üzerine gidiyorsun belki adam Uzak doğuda yaşıyor onu nerden bilicez :)

Watton1

23.9.2018 21:38:08

+1
quote:

Orjinalden alıntı: porsux <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Rubellite &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: porsux Güzel gözüküyor da kan efekti olmamış gibi. Turuncu kan mı olur ?&lt;/blockquote&gt; Uzak doğu ülkelerinde uygulanan bir sansür. Kırmızı kan kullanamaz oyun yapımcıları, kullansa bile oyunun seçeneklerine kan rengi olarak opsiyonel olarak; yeşil, turuncu, mavi vb. gibi renkler de koymak zorundalar.</blockquote> Hiç bilmiyordum, bilgi için sağol. Umarım opsiyonel olarak kırmızı rengi vardır.
Okuğunu anlamada memleket dipte olmayı ne kadarda hakediyor "Uzak doğu ülkelerinde uygulanan bir sansür."

refuse2k3

23.9.2018 17:22:29

0
Bu oyun fiyatlarıyla Türkiye ye özel oynanış videosu böyle bişey olması lazım...

porsux

23.9.2018 16:40:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rubellite <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: porsux Güzel gözüküyor da kan efekti olmamış gibi. Turuncu kan mı olur ?</blockquote> Uzak doğu ülkelerinde uygulanan bir sansür. Kırmızı kan kullanamaz oyun yapımcıları, kullansa bile oyunun seçeneklerine kan rengi olarak opsiyonel olarak; yeşil, turuncu, mavi vb. gibi renkler de koymak zorundalar.
Hiç bilmiyordum, bilgi için sağol. Umarım opsiyonel olarak kırmızı rengi vardır.

Queen Hentai

23.9.2018 15:11:58

+4
quote:

Orjinalden alıntı: porsux Güzel gözüküyor da kan efekti olmamış gibi. Turuncu kan mı olur ?
Uzak doğu ülkelerinde uygulanan bir sansür. Kırmızı kan kullanamaz oyun yapımcıları, kullansa bile oyunun seçeneklerine kan rengi olarak opsiyonel olarak; yeşil, turuncu, mavi vb. gibi renkler de koymak zorundalar.

BSC Misafiri

23.9.2018 13:37:38

0
Bolge kilidi koyarsan baska ulkelerden alamazlar bu cok zor degil ama millet 60 a alirken tr deki adama 500 den satarsan kimse alamaz bu oyunlari akil var mantik var parayi yoldan mi topluyor bu millet kit kanaat geciniyor zaten. Dusunsenize bizdede oyunlarin 60 liradan satildigini her oyunu orjinal alirim herkes alir ama 300 400 liraya oyun alinmaz baska ulkelerde 300 dolara euro ya oyun satilsa olay cikarirlardi.

SakuraiTomoki

23.9.2018 10:15:21

+2
Bununda kolayı var PSN'den alınan oyunlara Steam'daki gibi bölge kilidi koyarsın ve böylece daha ucuza satabilirsin. İstese yaparlar ama Sony Türkiye'den ne bekleyebiliriz ki müşteri hizmetleri bile berbat bunların.

HHarunTasar

23.9.2018 00:29:12

+3
Onlarda öyle diyordu TR PSN'de 200 TL olsun da millet alsın bu fiyatlar mecburen koyuluyor hatta şöyle bi gerçek var oyun 200 TL iken oyunu Türkiye den çok Yurt dışından alan fazlaymış buda demek oluyorki adam bakıyor oyun TR'de 30 Euro yarı fiyatına TR PSN den alıyor Firmalarda buna müsaade edermi? Fifanın 209 TL olduğu gün bile TR'den çok Yurtdışından alım gerçekleşmiş.

Manhunt Three

23.9.2018 00:18:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay Aynen mustafa bey'in senin bildiğin ama bizim bilmediğimiz başka vasıfları var galiba. Mesela bizim bildiğimiz vasfı hesap makinesi görevi görmesi. Oyun 60 euro mu, çarp güncel kurla yuvarla en yakın miktara store'a koy. Sonra tabi ortamlarda biz elimizden geleni yapıyoruz de bir de youtube'a çıkıp biz elimizden geleni yapıyoruz bakın bilmem ney oyunu bizde daha ucuz der. Sonra bi bakarsın o oyuna yüzde 150 zam gelmiş. (az biraz video izlersen anlarsın neyi kast ettiğimi) <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: kataaay Kim o belirliyor dedi ki ? Ben burada kendisinin YouTube kanallarına çıkıp fiyatlandırmaların döviz kuru ile orantılı yapıldığını söylediği saçma videolar ile dalga geçiyorum. Ama bu işi yapan grup kimse kendi çaplarında cinlik yapıyorlar orası kesin.&lt;/blockquote&gt; "PlayStation Türkiye müdürü Mustafa Bey'in özel çabasıyla" Ben buradan bunu anladım problem bende ise tamam...</blockquote>
Mustafa Bey'in Çoğu videosunu izledim kastettiğin şeyleri de.Ama inan bana onun yapacak başka bir şeyi yok.Olsa idi böyle mi olurdu sanıyorsun ?

porsux

23.9.2018 00:15:42

0
Güzel gözüküyor da kan efekti olmamış gibi. Turuncu kan mı olur ?

kataaay

23.9.2018 00:09:51

+1
Aynen mustafa bey'in senin bildiğin ama bizim bilmediğimiz başka vasıfları var galiba. Mesela bizim bildiğimiz vasfı hesap makinesi görevi görmesi. Oyun 60 euro mu, çarp güncel kurla yuvarla en yakın miktara store'a koy. Sonra tabi ortamlarda biz elimizden geleni yapıyoruz de bir de youtube'a çıkıp biz elimizden geleni yapıyoruz bakın bilmem ney oyunu bizde daha ucuz der. Sonra bi bakarsın o oyuna yüzde 150 zam gelmiş. (az biraz video izlersen anlarsın neyi kast ettiğimi)
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: kataaay Kim o belirliyor dedi ki ? Ben burada kendisinin YouTube kanallarına çıkıp fiyatlandırmaların döviz kuru ile orantılı yapıldığını söylediği saçma videolar ile dalga geçiyorum. Ama bu işi yapan grup kimse kendi çaplarında cinlik yapıyorlar orası kesin.</blockquote> "PlayStation Türkiye müdürü Mustafa Bey'in özel çabasıyla" Ben buradan bunu anladım problem bende ise tamam...

BSC Misafiri

22.9.2018 23:54:26

+1
Zammı bir tarafa bırakalım da bu oyunun nesini beğeniyorsunuz anlamadım hep aynı animasyonlar kılıcı devamlı boğazına saplamaktan başka bir şey yok bu oyunda. Renk paleti aşırı kötü yaprakların çimlerin soluk renginden hiçbir şey anlaşılmıyor. Tasarım hep aynı. Saldırı savunma tarzı hep aynı.japan stüdyo işin içinden çıkınca from software tasarımda sınıfta kalmış.

BSC Misafiri

22.9.2018 23:23:17

0
oyunlar 280 tl kalsaydı diğer ülkelerde ki kullanıcılar yeni hesap açıp 60 euro luk oyunu 30 euro ya alıcaktı buda yapımcıları zor duruma sokacak ve playstationa isyan ettirecekdi.500 lira olması gerçekten çok fazla yaklaşık 3 yıldır oyun almayan ps plus oyunlarına umut bağlayan bf4 gta 5 gibi oyunların multiplayerı ile kendini geçiştiren biriyim.Kur böyle oldukça hiç bir şey olmaz.Ayda 100 kişi oyun alırken şimdi 3 kişinin oyun alacağını onlarda biliyor maalesef, oyunları almayalım ki zaten istesek de alamayacağız bu politika hiçbir işe yaramayacaktır..Umudumuz kurun düşmesi ki çok zor gözüküyor bir diğeride ps plus ın güzel oyunlar vermesini beklemek ki bu ara fena gitmiyor umarım oyun kalitesi artarak devam eder.Bir diğer umudum da ps now fakat yok tr de maalesef, umarım oda gelir ve aylık 10 dolara ps now oyunlarını çevrimdışı indirme olayıyla indirip oynama fırsatımız olacaktır nerdeyse bütün ps4 oyunlarının olacakğı yazıyordu haberde.Bu arada plusa hala zam gelmedi umarım o da 500 lira olmaz.

BSC Misafiri

22.9.2018 23:22:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: TRkronos Ama oyunların fiyatı 280 tl etmiyorki. 450 tl civarında değişiyor. Bence başka biri sorumlu bundan.
Evet, Dıj güçler. Görün artık oyunu :D:D

Manhunt Three

22.9.2018 23:21:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay Kim o belirliyor dedi ki ? Ben burada kendisinin YouTube kanallarına çıkıp fiyatlandırmaların döviz kuru ile orantılı yapıldığını söylediği saçma videolar ile dalga geçiyorum. Ama bu işi yapan grup kimse kendi çaplarında cinlik yapıyorlar orası kesin.
"PlayStation Türkiye müdürü Mustafa Bey'in özel çabasıyla" Ben buradan bunu anladım problem bende ise tamam...

HIGHER

22.9.2018 22:30:18

0
ülkeyi yönetenlerinde suçu var ama sony'ninde var, steamde 170 liraya satılan oyun psde 300 lira mı neydi, spiderman Türkçe yapmadılar, sony Türkiye artık bir işe yaramıyor.

kataaay

22.9.2018 20:02:42

+3
Kim o belirliyor dedi ki ? Ben burada kendisinin YouTube kanallarına çıkıp fiyatlandırmaların döviz kuru ile orantılı yapıldığını söylediği saçma videolar ile dalga geçiyorum. Ama bu işi yapan grup kimse kendi çaplarında cinlik yapıyorlar orası kesin.

Manhunt Three

22.9.2018 19:15:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay 450 de etmiyor. Etmesi gereken fiyat 350 civarı. Yani gidip düz dolar-euro kuruyla çarparak oyun satacaklarsa zaten kapatsınlar TR PSN'i bizde US'den alalım. <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: TRkronos Ama oyunların fiyatı 280 tl etmiyorki. 450 tl civarında değişiyor. Bence başka biri sorumlu bundan.</blockquote>
Fiyatı onun belirlediğini düşünüyorsan senin psikolojin zaten çoktan kurtarılmış...

kataaay

22.9.2018 18:57:17

+2
450 de etmiyor. Etmesi gereken fiyat 350 civarı. Yani gidip düz dolar-euro kuruyla çarparak oyun satacaklarsa zaten kapatsınlar TR PSN'i bizde US'den alalım.
quote:

Orjinalden alıntı: TRkronos Ama oyunların fiyatı 280 tl etmiyorki. 450 tl civarında değişiyor. Bence başka biri sorumlu bundan.

-OdATA-

22.9.2018 18:55:19

0
Ama oyunların fiyatı 280 tl etmiyorki. 450 tl civarında değişiyor. Bence başka biri sorumlu bundan.

kataaay

22.9.2018 18:29:49

+16
PlayStation Türkiye müdürü Mustafa Bey'in özel çabasıyla bu oyunu 500 TL yerine yalnızca 470 TL'ye ön sipariş imkanıyla alabilirsiniz. Mustafa Bey hep bizi düşünür öyle bir düşünür ki oyunların fiyatını 280 TL'den 470 TL'ye çektirir ve psikolojimizi kurtarır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sekiro: Shadows Die Twice
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız