Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Şehir Kurma Oyunu Big City Stories Önümüzdeki Hafta PS4'e Geliyor

 
   Hellfire Games, PlayStation Blog üzerinden yaptığı duyuru ile free to play şehir kurma oyunu Big City Stories'in PlayStation 4 çıkış tarihini duyurdu. Oyun 23 Ağustos tarihinde çıkış yapacak.
 
   Yapılan açıklamanın devamında geçen 18 ayda konsola yeni tür bir oyun getirmek için çalıştıklarını ve şehir kurma, açık dünya ve MMO ögelerini birleştirdiklerini belirttiler. Şehir kurmanın yanında mini oyunlarında bulunduğu Big City Stories'in çıkış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Big City Stories şu an için sadece 23 Ağustos tarihinde US PSN'de çıkış yapacak. Diğer platformlar için bilgi verilmiş değil ancak diğer bölgeler için yakında gelecek diye belirtildi. İyi seyirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Big City Stories PlayStation 4 Free to Play Oynaması Ücretsiz Şehir Kurma
Forza Horizon 3 için 30 Dakikalık Oynanış Videosu Youtubers Life Resmi Olarak Türkçe Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

St Batuhan

21.8.2016 20:06:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: onur12onur12onur su ana kadar cikmis en iyi city builder oyunu cities skylines varken bunlara para verilmez.
Dönemine göre değerlendirmek lazım. En iyi oyunlardan biri demek doğru ama en iyisi diyemeyiz direkt olarak. Kesinlikle Simcity 3000 ve 4 bir efsane tadında hala. SC4'ün döneme göre modlanma sayısı da muazzam. Sonrasındakiler maalesef üzdü gitgide. En son oyun da fiyasko halini alıp stüdyo kapattırdı. Mobil pazarda ise bence SC BuildIt çok çok iyi durumda. Öyle ya da böyle oynattırıyor isteyene. Cities Skylines ise gerek harita boyutu, gerek önceden gelen birikim ve tabii ki de en önemlisi steam sistemini kullanmayı tercih ederek çok çok iyi çıkış yaptı ve oynattırıyor. Dahili olarak düzenleme imkanı da vermesi fazlasıyla rahatlatıyor kişiyi. Bu oyunlar dönemlerine göre en iyi oyunlar ama içlerinden bir tanesine en iyi demek yine de çok doğru olmaz diğerleri için. Bu oyun ise bugüne kadar hiç dikkatimi çekmemişti ama Skylines olduktan sonra ve satın alan kişi için çok öne çıkan bir ürün değil.

tvdoynr

21.8.2016 18:48:16

0
Oyun çıkmadan kesin kanaate varan insanlar harcanıyorsunuz bu forumda

Arthur_Morgan

21.8.2016 15:47:00

0
aynen simdi farkettim oyun ici odeme varsa da verilmez

YunusTRY

21.8.2016 15:20:16

+1
quote:

Orjinalden alıntı: onur12onur12onur su ana kadar cikmis en iyi city builder oyunu cities skylines varken bunlara para verilmez.
Bedava zaten.

Arthur_Morgan

21.8.2016 15:16:54

0
su ana kadar cikmis en iyi city builder oyunu cities skylines varken bunlara para verilmez.

YunusTRY

21.8.2016 12:07:12

0
Guzel gibi duruyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız