Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega'nın 2012 Finansal Yılı Planları

Sega'nın 3DS'e desteğinin devam edeceğini görüyoruz

     Sega'nın gelecek planları ile ilgili bir liste ortaya çıktı. 2012 finansal yılına ait aşağıdaki listede de görebileceğiniz gibi hangi platforma ne kadar oyun çıkartılacağı görülüyor. Yıllık planda 3DS için 20 oyunun, PS3 için 23 oyunun ve Xbox 360 için ise 18 oyunun çıkarılmasının planlandığı görülüyor. 
 
     Tabi oyunlar 3 farklı bölgede yayınlanabildiğinden her bölgenin ayrı ayrı sayıldığını da belirtelim. Bunlardan bazıları ise muhtemelen Japonya'da özel olacaktır veya Batıya geç gelecektir.
 
      Aşağıdaki listede aynı zamanda satış beklentileri de görülüyor. 3DS ve PS3 oyunlarının 4 milyondan fazla satarak firmaya en büyük kârı getirmesi amaçlanmış. Ayrıca Wii'ye çıkacak oyun sayısı az olmasına rağmen satışların de yüksek olmasının beklendiğini görüyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Nintendo 3DS Nintendo 3DS Sega
Metal Gear Solid Rising Kasım 2012'de mi Çıkacak? inFamous 2'nin Yeni Videosu Senaryo Odaklı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkmel

15.5.2011 02:18:42

+2
oyun piyasasının bugün bu kadar rezil bi durumda olmasının sebebi japon firmaların artık bu işlerden elini ayağını çekmesidir.şuraya yorum yapan adamlardan kaçı 8onleri 90nların hardcore oyuncusu.ps1 in çıktığı 95 li yıllarda heryerde beyin fırtınası esiyordu metal gear solid ler,resident evil'lar vs.bir tane amerikan firması oyunu mortal kombat vardı.ve her oyun tamamen yaratıcılık örneğiydi sega bundaçıkardığı bütün oyunlar ve konsollarla büyük bi yere sahiptti.ben hala hayatımda dreamcast kadar sıcak bir konsol görmedim ki böyle bir firma hala resident evil2 nin yönetmeni ve mikami gibi adamlarla hala doğru dürüst oyun yapmaya çalışıyolar.amerikalıların yarattığı ne var Allahını sevensöylesin bi shinji mikmanin bulduğu sırt kamerasını kullanıyolar bütün oyunları elimizden aldılar bugün bütün oyunları toplasan bi silent hill 1 bile olamaz ilerle vur ilerle vur yeter artık uyanın saçma sapan oyunları oynayıp satın alıp şu amerikan bebelerine prim yaptırmayın.

androjen14

14.5.2011 17:36:20

-1
segadan günahını istemem

mistikkafa

14.5.2011 12:34:20

0
sega gelişiyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız