Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega'dan Xbox 360'a Özel Aksiyon Oyunu?


 
     Sega'nın Japonya kolunun başarılı aksiyon-macera oyunlarına imza attığını biliyoruz. Belki de firmanın ayakta kalabilmesinin en büyük nedenlerinden birisi de Uzakdoğu bölümünün çalışmaları olarak görülebilir.
 
     Bu ünlü şirket şu sıralar bir aksiyon oyunu geliştiriyor. Bu haber artık söylenti olmaktan çıktı, çünkü next-360action.sega.jp/ adlı bir web sitesi bile kuruldu. Sitedeki 10 rakamı dikkat çekerken oyunun ne olduğuna dair çeşitli tahminler yapılabilir. 

     Bazı sitelerin oyunun Xbox 360'a özel olarak hazırlandığı görüşündeyken, bazıları da 360 rakamının Jet Set Radio'daki açıları işaret ettiğini söylüyor.
 
     Diğer yandan aksiyon oyunu denilince Shinobi belki de akla ilk gelen isimler arasında bulunuyor. Acaba Sega bu efsanesini devam ettirme amacında mı? Karşımızda tonla aksiyon oyunu yapan bir şirket olduğunu düşünürsek yeni oyunun tahmin etmek hayli zorlaşıyor.

     E3 fuarında Sega'nın gösterimini yapmasını umduğumuz oyun büyük ihtimalle Xbox 360 için hazırlanıyor. Jet Set Radio aramıza dönerse de bu büyük bir sürpriz olacaktır. Hem Jet Set Radio hem de Xbox 360'a özel olma ihtimalini de gözden kaçırmamak gerek.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sega Aksiyon action Xbox 360
Alan Wake'in İlk DLC'si 27 Temmuz'da Çıkacak Medal of Honor'dan Yeni Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız