Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega ile Interior Night Ortaklıklarını Sonlandırdı

 
Yayıncı Sega Avrupa ile Quantic Dream'in eski baş tasarımcısı Caroline Marchal tarafından kurulan geliştirici stüdyo Interior Night 2018'in başlarında hikaye anlatımı odaklı bir IP üzerinde çalışmak için bir ortaklık anlaşması imzalamıştı.

Sega Avrupa içerik patronu Bobby Wertheim, Gamasutra ile yaptığı röportajda Interior Night ile ortaklıklarını sonlandırdıklarını ve haliyle oyunun yayıncılığını üstlenmeyeceklerini açıkladı.
 
"Stüdyoya gerçekten büyük saygımız var ve hala ekipten birkaç kişiyle gerçekten iyi arkadaşım. Oyun portföyümüzde interaktif hikaye anlatı odaklı oyunları yok ve bu Sega'ya gerçekten zorluk yaşattı."
 
"İşin sonunda, her proje insanın istediği gibi iyi gitmeyebiliyor. Bu da ortaklığın sonu anlamına geliyor fakat bir sonraki büyük projeyi bulmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz."
 
Interior Night Ekim 2017'de televizyon seyirci kitlesini hedef alan hikaye anlatımı odaklı oyunlar geliştirme amacıyla kuruldu ve ekipte Heavy Rain, Wonderbook: Book of Spells ve Beyond: Two Souls gibi oyunlar üzerinde çalışmış kişiler yer alıyor. Stüdyonun ilk projesi olan hikaye anlatımı odaklı IP'den herhangi bir bilgi yok. Sega ile ortaklığın sonlanmasından sonra yeni bir yayıncı arıyorlar mı yoksa oyunu bağımsız olarak mı yayınlayacaklar orası da henüz belli değil.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi 7. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! Blizzard Kurucu Ortağı Frank Pearce Şirketten Ayrılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız