Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega, NFT Sistemine Çekinceli Bir Şekilde Yaklaşıyor

 
 
Sega, geçen yıl NFT'leri deneyeceğini ve uygulayabileceğini bildirdi. Ancak, CEO Haruki Satomi, bir yönetim toplantısında, NFT'lerle ilgili oyuncu topluluğu arasında büyük bir olumsuzluk olduğunu kabul etti.
 
Satomi, NFT'ler, blok zinciri veya kazan-kazan sistemi ile ilgili somut bir plan olmadığını ve NFT'lerin para kazanma planı olarak algılanması durumunda uzak duracağını belirtti.
 
Satomi ek olarak şunları söyledi: "NFT ile alakalı çeşitli şeyler denemek istiyoruz. Birçok farklı çalışma ve değerlendirme süreci başladı. Ancak bu noktada henüz hiçbir şeye karar verilmedi. Bununla ilgili yurt dışı dahil birçok duyuru yapıldı ama bu noktada olumsuz tepki gösteren büyük bir kullanıcı kitlesi var. Negatif unsurları nasıl azaltabiliriz, bunu Japon yönetmeliğine ne kadar dahil edebiliriz, kullanıcılar tarafından nelerin kabul edilip edilmeyeceği gibi pek çok şeyi dikkatle değerlendirmemiz gerekiyor.
 
Bu sistem üzerinde daha fazla değerlendirme yapacağız. Ancak bu, basit bir para kazanma sistemi olarak algılanırsa, bu sürece devam etmeyeceğiz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz sega nft
Blade Assault Tam Sürüm Olarak 17 Ocak'ta PC'ye Geliyor Eschatos,13 Ocak'ta Batı'da Switch Konsollarına Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

narkotik_1989

10.1.2022 22:46:44

0
Bu nft olayı nedir birisi açıklarsa çok sevinirim.

mehmetalpertr

10.1.2022 11:39:52

0
Öte yandan oyunlarına 10 dolar - avro zam yapan Square Enix, " oyuncular ne düşünürse düşünsün NFT ye geçeceğiz. " diyor. Square Enix yeni neslin EA sı ve Ubisi olma yolunda ilerliyor.

BSC Misafiri

9.1.2022 11:38:55

+1
NFT balonu ne zaman patlicak acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız