Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega, Crytek Black Sea Stüdyosunu Bünyesine Kattı

   Sega, Crytek Black Sea stüdyosunu bünyesine kattığını ve bundan sonra Halo Wars 2, Total War, Alien: Isolation'dan tanıdığımız Creative Assembly ile beraber çalışacaklarını duyurdu. Sofya/Bulgaristan merkezli Crytek Black Sea stüdyosunun yeni ismi ise Creative Assembly Sofia oldu.
 
   Black Sea stüdyosu öncesinde Knights of Honor ve Worldshift oyunlarını geliştirmişti. 2008 yılında ise Crytek bünyesine dahil oldular ve bir süre free-to-play MOBA oyunu Arena of Fate üzerinde çalıştı. Ardından 20 Aralık 2016 tarihinde Crytek Black Sea ve diğer 3 Crytek stüdyosu kapandı. 
 
   Sega Avrupa başkanı Jurgen Post, "Crytek Black Sea'nin alınması, Sega Avrupa'nın geliştirme kabiliyetlerini daha da attıracak ve IP'miz için çeşitli ve ilgi çekici içerik üretme kabiliyetimizi de güçlendirecek." dedi.
 
  Jurgen Post ayrıca yeni adıyla Creative Assembly Sofia'nin Creative Assembly için özel içerikler üzerinde çalışacağını ve henüz duyurulmamış yapımların geliştirilmekte olduğunu bildirdi.
 
   Rapora göre Crytek Black Sea (Creative Assembly Sofia) stüdyosunun Sega bünyesine dahil olmasıyla birlikte Creative Assembly ekibinin çalışan sayısı 500 kişiyi geçti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Homefront: The Revolution'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı LawBreakers için Kapalı Beta Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sean john

7.3.2017 17:00:21

0
iyi haber bence. sega onu bunu bıraksında total war hazırlasın bitane . warhammer olmadı tarihi bir oyun istiyoruz .

porsux

7.3.2017 14:15:53

+1
Far Cry 1 gibi bence gelmiş geçmiş en iyi 10 fpsden birini geliştirip, crysis 1 gibi de devrimsel teknik altyapısı olan bir oyun geliştiren bu firma nasıl dibe vurur. O kadar çok hata yaptılarki insan saymaktan yorulur. işin sinir bozucu tarafıda yapmaya hala devam ediyorlar.

Zooe

7.3.2017 11:56:26

0
Sega cikar bi hibrit konsol Gir su piyasaya artik.Nintendodan neyin eksik hatta fazlan var.. Dreamcast 2 Megadrive3 vs vs

_Nintendo_

7.3.2017 11:46:00

+1
Crytek o kadar stüdyo kapatmasına ve çalışanlarının maaşlarını aylarca ödeyemeyecek duruma gelmesine rağmen son yıllarda Climb(50 dolar) ve Robinson: The Journey(60 dolar) adlı çok dar müşteri kitlesine sahip ve içerik olarak çok sığ sanal gerçeklik oyunlarına bel bağladı. Bir firma ancak bu kadar kötü yönetilerek dibe vurur herhalde. Sega da o kadar kaliteli serisi olmasına rağmen çoğuna Dreamcast'ten bu yana neredeyse hiç dokunmadı ve geliştirmekten ziyade dağıtımla kazanmaya çalışıyor.

umuli19

7.3.2017 11:22:25

0
Bu crytek de yememiş içmemiş stüdyo açmış. O kadar stüdyo kapattılar, sattılar, hala bir yerlerden stüdyosu çıkıyor.

OtostopcununRehberi

7.3.2017 11:22:11

+2
quote:

Orijinalden alıntı: tayguncifci Ah crytek ah. İnanılmaz bi potansiyelin varken müthiş bi çıkış yakalamışken oyun dünyasının en iyileri arasına girebilecek teknolojin varken niye bu durumlara geldin. Nesi eksik yaptın.
Vizyonsuzluk ve başarısızlık. Ellerinde patlayan AAA ve F2P oyunlar sonucu bu durum normal. Yaptıkları şey popüler olandan bizde pay alalım demek oldu, ama tecrübesizlikleri ellerine ve yüzlerine bulaştırmalarına sebep oldu.

tayguncifci

7.3.2017 09:31:33

+3
Ah crytek ah. İnanılmaz bi potansiyelin varken müthiş bi çıkış yakalamışken oyun dünyasının en iyileri arasına girebilecek teknolojin varken niye bu durumlara geldin. Nesi eksik yaptın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız