Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves'te 540p, 15fps Grafik Seçeneği Olacak

 
   Geliştirici stüdyo Rare Sea of Thieves'e alışılmadık bir grafik modu koyduklarını açıkladı.
 
   PC Gamer ile konuşan oyunun PC sürümünden sorumlu Ted Timmins Sea of Thieves'te isteğe bağlı 540p çözünürlük ve 15fps kilidi modunun olacağını belirtti.
 
   Ted Timmins,

"Gerçekten de bir 540p modu ekledik, böylelikle HD'nin altına inebileceksiniz. Ayrıca 15fps frame rate kilidi de ekledik çünkü toplulukla konuşurken bazı insanlar şöyleydi: Aslında oyunu 15fps oynadığım için mutluyum. Biz de 'Bu gerçekten harika, bunu desteklemeliyiz.' dedik. Ve onlara sizin için bu modu eklediğimizi söyledik. Bu Rare'ın minimum sistem gereksinimlerinin altındadır ancak oyunun tadını çıkartıyorsanız neden bir geliştirici olarak bunu yapmayalım ki?"
 
   Sea of Thieves 2018'in başlarında Xbox One ve Windows 10 için çıkacak

Bu haberin bağlantısı
URL
sea of thieves rare microsoft pc xbox one korsancılık aksiyon online multiplayer
Yeni Dishonored Oyunu Gelirse Farklı Karakterlere Sahip Olacak Warhammer: Vermintide II Konsollar ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Al1mert

2.9.2017 11:24:15

0
bu kadar tartışmışsınızda, insan okuyacak ama bunları... sizden başka okuyan var mıdır acaba?

İdrak İstimlak

2.9.2017 00:18:51

+1
Hocam bu forumu ne siz, ne ben, ne de yönetim, kimsenin sizin istediğiniz manada bir düzene kavuşturacağına inanmıyorum. Hadi diyelim sizin dediğiniz gibi bir konsensüs oldu, insanlar anlaştı ama bu başlığı, konuyu okuyanlarla sınırlı olur yaptığınız anlaşma, orada birisi çıkar gelir adamın kafasının sigortasını attıracak saçma sapan bir mesaj yazar geçer, maksat dediğim gibi gülmek, tabii gülme var, gülme var, adamın üslubu bu. Önceki mesajlarımda bahsetmiştim sebebi tartışılır ama genellikle sosyal medya kaynaklı bir nefret kültürü gelişti ülkemizde, dünyada, bu saatten sonra eskisi gibi muhabbet olmayacaktır, aradan birileri illaki çıkar üstüne limon sıkar, emin olun. Bakın başka bir konuda oyun sektörü ile ilgili önemli bir bilgi paylaşmış, fikirlerimi yazmışım, bunu ciddiyetle konuşacak bir muhatap yok mesela karşımda. Önceki tecrübelerimden sabittir, biliyorum adama yirmi defa 2+2=4 ederin dersini anlatmışım, adam çıkar orada iyi ama neden 2+2, 4 ediyor gibi komik bir soru sorar, zaten bunu yaparken maksadı troll'lemek. Kısaca geçti o dönemler, hiç bir şeyin de dediğiniz tarzda düzeleceğini düşünmüyorum. Sizin yaklaşımınızı ben çok ütopik buluyorum. Forumda gelen tepkileri gözönüne elbette alıyorum, mesela Xbox bölümüne çok çok nadir yazarım. Oradan gelecek tepkinin boyutu daha farklıdır, boşuna milleti fitil etmenin anlamı yok. Oyun haberleri kısmı kimlik olarak bu tip tartışmalara daha açık bir platform, burada üslubu ile tartışan birine, muhakkak aynı üslup ile cevap vermişimdir. Ama adama ana, bacı galiz küfürler savuran adama da hak ettiği gibi cevap yazarım, hak ettiği gibi derken onun seviyesine inmeden, küfür etmeden. Velhasılı isteğinizin gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Açıkçası forum disütopik bir durumdayken, ütopik istekler bence biraz havada kalıyor. Tavsiyem canınızı sıkmadan yazılanlara gülmeyi denemeniz, ben öyle yapıyorum...

gultekinlive

1.9.2017 23:04:55

0
fanlar ve antifanlar kendi aralarında tabiri caizse soyut bir protokol imzalasalar buraları çok daha keyifli hale getirebilirler. mesela her xbox haberinin altında curcuna gören insanların sitemleri var. bunların haklılık payını verebiliyor olmanız lazım. yani normalde bir haberin altında 10 yorum varsa 9'u normal 1 tanesi geyik olsaydı herkes eğlenirdi. normalden kastım sertçe eleştiriler de olabilir. biz de okuyup faydanlanırdık. yoksa oyunun alıcı olmayan konuşmasın toz pembe forum ortamını bozmasın diye bir şey yok. ne demek istediğimi tam anlatamadım ama anlıyorsunuzdur mutlaka. böylesine basit bir konuda, bu insanların itirazını kaale almayıp küresel forum kültürünü işaret ederek bu noktaya yanaşmadığınız halde, geçmiştekileri illallah ettirmediğinizi nereden bileyim?

İdrak İstimlak

1.9.2017 21:41:29

0
O bazı deneyimli üyelerin keşke mesaj geçmişlerine falan da baksaydıniz. Sebebi sanki bizmisiz gibi bir yaklaşımınız var gibi. Emin olun bu gözler bir zamanlar ne mesajlar, ne karşılaştırmalar okudu, biz bayağı bir hafif kalıyoruz. Hiç unutmam Conan vs Gow, Lost vs UC karşılaştırmalara falan okuduk biz. Tabii bu karşılaştırmalar daha usturupluydu, şimdiki gibi küfürlü, asagilamali falan değildi.

gultekinlive

1.9.2017 21:21:30

0
tamam. böyle olmasını hiç istemesem de değişmez olduğu noktasında hemfikiriz. zaten tekrar düşününce bu işlerin iki ucu b*klu değnek gibi olduğunu fark ettim. kimseye ders veren bir pozisyonda olmak istemiyorum, öyle görünüp haddimi aştıysam da affola. ancak ben yine de, burası bir forum da olsa, kendimce, insanların hassasiyetine son derece dikkat edeceğim. bazı deneyimli üyelerin neden bu işlerden elini eteğini çektiğini galiba anlıyorum.

İdrak İstimlak

1.9.2017 18:50:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: gultekinlive özelden yazmıyorum çünkü kişiselleşsin istemiyorum. belki birkaç insan okusun da bir şeyler kapsın veya tam tersi yanlışımı görsün de kendi düşüncesini bina etsin diye buradan yazıyorum. bu konuda bir fan gözlüğümün olduğunu sanmıyorum. bir şeyi keyifle kullanmakla fan olmak arasında bir sınır var. makinelerin fanı olmam. hele bir yönetim kurulu tarafından yönetilen eli ayağı borsada olan şirketlerin fanı hiç olmam. ben her haberdeki trollere cevap yetiştirmek zorunda değilim. bunu siz de bildiğiniz için samimiyetimin test edilmesi noktasında bunu öne atmanızı kaçamakça değerlendiriyorum. sadece, seramoniden sonra trollemeler görünce tutarsız buldum. hadi bir noktada banane der geçersin. ancak bazı sitemlere istinaden (rahatsız olmuş olabilirsiniz) 'dalga geçilmesi kadar doğal bir şey olamaz' diyen mesajınız sıkıntılıydı. çünkü faturayı sadece banlananlara kesmiştik. bazılarının bir yerde trollük yapması, daha akıllı insanların buna misilleme yapmasını gerektirmiyor. cevap vermek zorunda değilsiniz, iyi bayramlar, kusura bakmayın.
Birinin birinden birşeyler kapması için ders veren şahısla arasında ciddi bir fark olması gerekir. Sizin bu iddialı girişinizden kendinizi nereye nasıl konumlandırdığınızı falan tahmin edebiliyorum. Böyle bir misyonu kendine maksat edindiysen buradan da bayağı komik geldi bana kusura bakmayın. Sizin buradaki veya dünyanın herhangi bir yerindeki bu ölçekteki bir forumlardan ya haberiniz yok ya da bize şaka yapıyorsunuz. Çıkıp birinin insanlara etik dersi verdiğini iddia etmesi, bir şeylerin değişeceğini sanması bana safdillik olarak geliyor. Ve tekrar yazıyorum nefret kültürünün bu seviyeye geldiği ortamlarda, hatta yapımcısının bile dalga geçtiğini düşündüğüm bir konuda insanların "dalga geçmesi kadar doğal bir şey olamaz" Ve yine kimin hangi olaya nasıl bakacağına siz karar veremeyeceğiniz gibi, nasıl yaklaşması gerektiğine de karar veremezsiniz. Ki bu mesajınızın başında belirtiğiniz "kişiselleştirme" yaklaşımınızla temelde büyük bir tezat içeriyor. Size de buradan iyi bayramlar, asıl siz kusura bakmayın...

gultekinlive

1.9.2017 14:31:25

0
özelden yazmıyorum çünkü kişiselleşsin istemiyorum. belki birkaç insan okusun da bir şeyler kapsın veya tam tersi yanlışımı görsün de kendi düşüncesini bina etsin diye buradan yazıyorum. bu konuda bir fan gözlüğümün olduğunu sanmıyorum. bir şeyi keyifle kullanmakla fan olmak arasında bir sınır var. makinelerin fanı olmam. hele bir yönetim kurulu tarafından yönetilen eli ayağı borsada olan şirketlerin fanı hiç olmam. ben her haberdeki trollere cevap yetiştirmek zorunda değilim. bunu siz de bildiğiniz için samimiyetimin test edilmesi noktasında bunu öne atmanızı kaçamakça değerlendiriyorum. sadece, seramoniden sonra trollemeler görünce tutarsız buldum. hadi bir noktada banane der geçersin. ancak bazı sitemlere istinaden (rahatsız olmuş olabilirsiniz) 'dalga geçilmesi kadar doğal bir şey olamaz' diyen mesajınız sıkıntılıydı. çünkü faturayı sadece banlananlara kesmiştik. bazılarının bir yerde trollük yapması, daha akıllı insanların buna misilleme yapmasını gerektirmiyor. cevap vermek zorunda değilsiniz, iyi bayramlar, kusura bakmayın.

İdrak İstimlak

1.9.2017 11:20:28

0
Benim tarafımdan yazılan her mesajda zamanında fikirlerime karşı çıkıp, olup olmadık yalan ve troll'lüklerle cevap verenler üsluplarının gerçek yüzü ile kendilerini henüz gösterebildiler. SoT oyunu da bunlardan birisi, daha bir kaç ay öncesine bu oyunun GOTY olacak derecede kaliteli olduğunu savunup, kendilerince düşman ilan ettikleri konsolun her oyununa b.k atarken bu şahıslar keşke aynı vicdani sorumluluğunuzu yerine getirseydiniz. Aynı vicdani sorumluluğu sırf kendileri sevmiyor diye birbirinden kaliteli metası ile başarılı olmuş, oyuncular tarafından sevilen oyunlara getirilen seviyesiz yorumlarda da görseydik, işte o zaman samimiyetinize inanırdım. Ayrıca forumda sahip olduğumuz özgürlüğün de bir sınırı var, zaten kullanıcı sözleşmesi ile bu forumun her üyesi belirtilen sınırlamalar içinde forumda fikir beyan edeceğini kabul eder, neyin kurallara uygun, neyin uygun olmadığını da iyi, kötü biliyorum. Ancak hala mesajınızın başındaki "ahlaksızı muhatap alıp kaşıyan da ahlaklı değildir" şu kurduğunuz cümleyi anlamdıramadım? Nedir yani hırsızın hiç suçu yok mu? Bu adamların burada onlarca insanı nasıl zıvanadan çıkardıklarını, kamplara böldüklerini, bunu sırf keyifleri için yaptıklarını görmeyip, bunlara cevaben yazılan mesajları gözünüzde sözde bir vicdani sorumluluk adlederek foruma yazmanız bence talihsizlik olmuş. Başta da ifade ettiğim gibi keşke saklamaya çalıştığınız o fan gözlüklerinizi çıakrtabilip, olaya düzgün bakabilseniz. Dediğim gibi iyi forumlar, bu konu hakkında daha fazla konuşmak istiyorsanız özelden yazın, zira orta yerde artık konuşmak, bir şeyler yazmak istemiyorum...

gultekinlive

1.9.2017 11:10:12

0
ahlaksızı muhatap alıp kaşıyan da ahlaklı değildir. ben, forumun tadını tuzunu kaçıran olayların faturası birkaç kişiye kesildikten sonra, fanların "böyle pisliklerin oluşmasında bizim de bir payımız var mı acaba" diye düşünmemelerine kızıyorum. eski alışkanlıklarımıza devam ettiğimiz sürece boşalan kontenjanları başkaları doldurup forumun niteliğini aşağıya çekeceklerdir. özgürlüğüm var canım ne istiyorsa yazarım" diyip forumda yazarken veya trollerken daha kapsamlı düşünüp bunu yapmanın ne kadar gerekli olduğunu sorgulamalıyız. yoksa ne kimseyi savunmak ne de kimseyle didişmek gibi bir niyetim var. iyi forumlar.

İdrak İstimlak

1.9.2017 08:27:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: gultekinlive ahlaksız fanatikleri savunduğuma dair yaptığınız çarpıtmayı insaflı insanların anlayışına bırakıyorum.
Bahsettiğiniz konulara bakınca, forumda son dönemde sınırsız banlanan kişileri kasdettiğinizi düşündüm ve hala öyle olduğunu düşünüyorum. Her neyse uzatacak bir konu görmüyorum, neyi kasdettiğiniz size kalsın, iyi forumlar...

gultekinlive

1.9.2017 07:52:43

0
ahlaksız fanatikleri savunduğuma dair yaptığınız çarpıtmayı insaflı insanların anlayışına bırakıyorum.

İdrak İstimlak

1.9.2017 07:24:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: gultekinlive ortalık kızışıp insanlar çizildikten sonra "eskiden böyle şeyler olmuyordu" seramonisi başladığında zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. şimdi de gelip yaptıkları davranışı meşru göstermeye çalışırken düştükleri tutarsızlağı görün istedim. herkese iyi bayramlar.
Yalanın binini bir para yapmış, insanların anasına, bacısına söven terbiyesizlerin sınırsız çizilmesi sizin zorunuza gitmiş belliki. Burada tutarsızlık yok tabii, çünkü birisi yalan da söylese, millete en galiz küfürleri etse de, o şahıs XBox seviyorsa tutarlıdır. Böyle insanları savunmak, üstüne iyi bayramlar dilemekte bayağı bir tutarlı olmuş...

gultekinlive

1.9.2017 06:16:19

+1
ortalık kızışıp insanlar çizildikten sonra "eskiden böyle şeyler olmuyordu" seramonisi başladığında zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. şimdi de gelip yaptıkları davranışı meşru göstermeye çalışırken düştükleri tutarsızlağı görün istedim. herkese iyi bayramlar.

refuse2k3

31.8.2017 18:11:34

+1
Her xbox haberinin altına hatta xbox ile alakası olmayan konuları bilgi vermek yerine tamamen fanboy tartışma alanına çevirdiğiniz sürece böle tepkilerin gelmesini olağan karşılaman gerek...

İdrak İstimlak

31.8.2017 17:58:41

0
Forumda milyon tane insan var, her birinin ayrı ayrı hassasiyetlerini dikkate mi almamızı bekliyorsun? Bu nasıl bir mantıktır, nasıl bir yaklaşımdır, sırf Xbox a laf gelmesin, gönlünüz hoş olsun değil mi? Forum burası, forum, beğendiğini oku, beğenmediğini okuma, varsa verilen yanlış bir bilgi düzelt, yoksa sus. Ayrıca seni rahatsız eden konu beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Vay arkadaş...

gultekinlive

31.8.2017 17:04:53

0
beni rahatsız eden olayın ne olduğunu anlamak istiyorsanız buraya fikir okumak için gelen forumdaşlarımızın yukarıdaki sitemlerine bakın. zaten tek tük öyle insanlar görmesem bu oyuncağınızı size bırakır giderim.

İdrak İstimlak

31.8.2017 16:26:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: gultekinlive oyunun alıcısı olmadığınız halde haberlere gelip birkaç fanatiği ateşleyecek şekilde yapımcının ironisini xbox'ın gücüyle ilişkilendirip spam yaparak forumu kirletmektense, banlananlardan farkınız olsun istiyorum.
Evet oyunun alıcısı değilim, bu tarz oyunlardan hoşlanmam, sadece haber hakkında geyik yapanlara güldük, bunda sizi rahatsız eden olay nedir? Forumda bu tip şeyler için izin veren yetkili bir abiye benziyorsunuz, izin falan mı almam lazım sizden?

gultekinlive

31.8.2017 15:47:10

0
oyunun alıcısı olmadığınız halde haberlere gelip birkaç fanatiği ateşleyecek şekilde yapımcının ironisini xbox'ın gücüyle ilişkilendirip spam yaparak forumu kirletmektense, banlananlardan farkınız olsun istiyorum.

İdrak İstimlak

31.8.2017 15:44:22

0
Neyin komik, neyin ciddi olduğuna bırakalım kişinin kendisi karar versin. Yani oyuncunun normali nedir, anormal nedir, belli bir kriteri mi var?

gultekinlive

31.8.2017 14:40:44

0
normal oyuncular için ortada gülünecek bir şey yok

İdrak İstimlak

31.8.2017 14:17:45

0
Düşük çözünürlük ve fps muhabbetleri Xbox ile o kadar özdeşleşti ki; adamların her açıklamasında bir olay oluyor. Keza 4K diye çıkardıkları konsolları dahi bundan nasibini aldı. Ortada gülünecek bir şey varsa, insanların bununla dalga geçmesi kadar doğal bir şey olamaz.

BSC Misafiri

31.8.2017 07:11:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BlackLead ne xbox fanıyım ne ps fanıyım ama yorumlar çok komik.Gören de sanır oyun sadece 540p,15 fps çalışacak.Nerden saldıracağını şaşırmış insanlar.
Aynı adamlar trollük yapacaz diye parçalıyor kendini.

BSC Misafiri

31.8.2017 07:11:28

0
Ne içtiler de böyle bir şey yapma kararı aldılar çok merak ettim gerçekten.

Metal-Gear

31.8.2017 03:06:27

+2
Düşük bütçeli pc için 15 fps kilidi koymaya gerek yok zaten bilgisayar onu 15 fps oynatacak kapasiteye sahipse gene 15 fps olarak çalıştırır kilit ne alaka ki. Çözünürlüğü de düşürürsün aynı şekilde, normalde olan şeyler bunlar. Yani sen kilit koysanda koymasanda 15 fps'ye düşer o oyun eğer sistem yetersizse. Bunun düşük bütçeli pc'ye yardım etmeyle ne alakası var? Açıklamada diyor ki: "Aslında oyunu 15fps oynadığım için mutluyum. Biz de 'Bu gerçekten harika, bunu desteklemeliyiz.' dedik." Yani aksine yüksek bütçeli sistemler oyunu 15 fps çalıştırsın diye yapılmış bir şey bu. Yardımla falan alakası yok bunun biraz dalgasına yapılmış bir iş yani. Düşük sisteme yardım etmek istiyorsan oyunu adam gibi optimize edersin yapabileceğin tek yardım budur, alın size 15 fps kilidi koydum diye yardım mı olur dostum. Yüksek donanımlı pc'ye sahip oyuncular canları isterse 15'e kilit atıp dalgasına takılsınlar diye gelmiş olan gereksiz bir özellik, hiç kimse kullanmayacak bunu.

Sgt.Panda

31.8.2017 00:37:50

+2
Millet anlamıyor ki adamlar bunu düşük bütçeli PC'ler için koymuş, sistemi yetmeyen oyunculara yardım etmeye çalışıyor. Birileri ne desem de Xbox'ı kötülesem derdinde, diğeri aynı şeyi PC için yapmaya çalışıyor. Ne derdiniz var sizin? Sağı solu kötülemeden adam gibi oyununuzu oynayamıyor musunuz? Oyunun grafikleri beğenmediysen oynama, zaten Cartoon grafikleri olduğu belli. Onu görüyorsun, hala grafikleri kötü diyorsun, oyun öyle yapıldı zaten. Kazananın aslında oyuncular olduğunu anlayamayacak kapasitede insanlar görüyorum her yerde. O konsolları siz yapmıyorsunuz, onları alıyorsunuz ve yine SİZ kullanıyorsunuz. Başkası değil. Oyun geliştiricisi de değilsiniz, en azından bilgim kadarıyla EA, Ubi gibi büyük firmalarda çalışan biri yok forumda. Ki onlar bile başka firmaları kötülemiyor, onlardan ilham alıyor, Ubisoft'un AC: Origins'in yapımında The Witcher 3'te yer alan bir sistemin benzerini kullanacağı gibi. Sony, Microsoft size aylık maaş mı bağladı karşı firmayı kötüleyin diye? Bundan başka yolu olamaz çünkü, ben milletin o kadar "geri" olduğunu düşünemiyorum.

Babblebabble

30.8.2017 23:33:44

0

BlackLead

30.8.2017 21:17:35

+1
ne xbox fanıyım ne ps fanıyım ama yorumlar çok komik.Gören de sanır oyun sadece 540p,15 fps çalışacak.Nerden saldıracağını şaşırmış insanlar.

Antiboy

30.8.2017 20:42:30

+1
şu xbox a laf atınca kendini akıllı sananlar var bu forumda

İdrak İstimlak

30.8.2017 20:31:17

+1
Yine de bir 4K Minecraft değil...

veterangamer

30.8.2017 20:30:33

0
xbox one da alışıldık bir durum genelde oyunlar buna yakın ayarlarda zaten normal yani.

Uncy

30.8.2017 20:20:32

+1
Mantıklı hareket daha çok kişiye hitap etmiş olacaklar güçsüz pclere bile

BSC Misafiri

30.8.2017 20:07:50

0
PC master race ile dalga geçmişler 5k/100 fps yerine 540p 15 fps lol. Oyunun grafikleri zaten kötü böyle bir oyunu kim 15 fps oynamak ister?

BSC Misafiri

30.8.2017 19:29:34

+2
Ulan 30 fps sınır değer,3-4 fps düşse zevkimizin içine ediyor,Adamlar 15 FPS diyor..Zaten ben bu Microsoft tarafında bu cinslik seziyordum,Belli yani adamlar psikopat.. Konsol mantığının içine etmeden tutunda, Yapımcılarına kadar herkes delirmiş..PC'ninde anasını ağlatacaklar..

KAKÁ

30.8.2017 19:13:20

+1
Bence xboxta da bu mod olmalı, malum alışık oldukları için guzel olurdu.

aterikasedi

30.8.2017 19:05:09

0
Crysis'i 8 fps'de bitirmiştim

[__Zahid__]

30.8.2017 18:21:32

+10
adamlar dalga geçmiş bi anlamamışsınız. 15fps yeterli/oynanabilir diyen tuhaf insanlar var. 30 fps yetercilerden de beterler. Bunlara laf anlatmak yerine alın size 15fps kilidi ozaman diye tepki anlamında bir ayar koymuşlar. elbette hiçkimse bu ayarı kullanmayacak.

BSC Misafiri

30.8.2017 18:08:41

+4
Cidden miğde bulantısı gibisiniz. Yemin ederim sizin zihniyetinde ki insanları gördükçe kusasım geliyor. Adamlar düşük bütçeli pc lerde veya 15 fps de oynamak isteyenlere yönelik çalışma yapmış sadece. Sizin gibiler yüzünden bu siteye giresim gelmiyor. Örümcek kafalıları aradan çıkaran bir teknoloji gelsede şu internet alemi, sizin gibi insan olarak dünyaya gelmeyi haketmeyenlerden temizlense.

ardaq

30.8.2017 18:04:24

0
ben 10 fps ile cod2de fırtına gibi eserdim yaa 15 fazla

ReflexAction

30.8.2017 17:56:59

0
ileriyemi gidiyoruz geriyemi belli değil

deadlight54

30.8.2017 17:32:26

0
15 FPS deyince aklıma kötü PC sahibi olduğum dönemler geldi. Demek ki hala kötü PC'si olanlar var ya da orta seviye notebook PC'lerde çalışsın diye koymuşlar.

jedi39

30.8.2017 17:23:46

+2
Ya adamlar isteyen 15 fps'de oynasın diye yapmış işte ne var bunda? Sanki oyun 15 fps kilitli çalışacakmış gibi yorum yapıyorsunuz. Çok eğlenceli multiplayer bir oyun geliyor keyfini çıkarın boş laf yapmayın.

Maestro725

30.8.2017 17:11:47

0
15 fps kilidi wut ?

Ustanak

30.8.2017 17:10:22

+2
Gözlerimiz kanasın diye mi 15fps?

cemecem21

30.8.2017 17:00:11

0
15 fps oyun oynamak insanın ömründen çalıyor yahu. Fuar alanında bile hakarettir bu. Çok gereksiz olmuş. 540p iyi ama 15 fps olmaz. Ekleme: Yorumlar ironiden geçilmiyor. Haberin kendisi ironik o ayrı mesele ama koymaları gereksiz. Onun yerine daha farklı şeylere kafa yorulabilirmiş mesela.

Xan'ela

30.8.2017 16:54:09

+6
Zaten Xbox One'da anca öyle çalışır
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Thieves
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız