Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves'in Diyalog Sistemi Tanıtıldı

 
     Sea of Thieves gibi birden çok oyuncunun belli görevler üzerinde ve haberleşmeye dayalı koordine bir çalışma içinde olduğu oyunlar için en önemli yardımlaşma aracı şüphesiz diyaloglar. Peki mikrofonunuz yoksa ne yapacaksınız?
 
     Yapılan son tanıtımla birlikte Sea of Thieves'in diyalog sistemi görücüye çıktı. Oyunun baş tasarımcısının söylediğine göre yine en kolay iletişim yolu sesli haberleşme. Ancak diğer durumlarda da Sea of Thieves içerisinde iletişim oldukça kolay. Kontrolcünüzün D-Pad tuşuna bastığınızda diğer oyuncularla iletişime geçeceğiniz çeşitli diyalog seçenekleri çıkıyor ve bu diyaloglar bulunduğunuz yere göre değişiyor. Yani diyalog penceresine dümenin başında girerseniz farklı, güvertede farklı, topların başındayken farklı komutlar verebiliyorsunuz. Böylelikle her oyuncu görevine göre gerekli olan diyagloları gerçekleştirebiliyor.
 
     Bu durumun bir diğer artısı da diyalogların her oyuncunun kendi dilinde duyulması. Böylelikle örneğin, bir İngiliz, bir İspanyol, bir Fransız (bir de bizim Temel) dil bilmeye ihtiyaç duymadan birbirleriyle anlaşabilecekler. PC kullanıcıları ise T tuşuna basarak istedikleri gibi birbirleriyle yazışabilecek.
 
     Yayınlanan diyalog sistemi videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mmogames sea of thieves rare microsoft pc xbox one korsancılık aksiyon online multiplayer
Psychonauts 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi Star Wars Battlefront II'nin Betasından PS4 ve PS4 Pro Grafik Karşılaştırması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.10.2017 01:02:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: Balta Harry İsterse 800-TL olsun, pre-order, day one vs. Submerged, Smurfs, So Many Me, Crackdown 3 ve 4K Minecraft oynamamı kimse engelleyemez.
Yorumu okumaya başlayınca projector scorpio ile dalga değil tsunami geçtiğin çok belli oluyor. Gönülden destekliyorum.

vtxc

8.10.2017 00:14:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: Balta Harry İsterse 800-TL olsun, pre-order, day one vs. Submerged, Smurfs, So Many Me, Crackdown 3 ve 4K Minecraft oynamamı kimse engelleyemez.
submerged berbat tekdüze bir oyun.

jedi39

7.10.2017 20:14:44

0
Geliyor gönlümün efendisi

omris2013

6.10.2017 22:38:37

0
Hayalim de ki oyun inşallah patlamaz da şöyle güzel bir kaptan oyunu oynarız zaten bir vampir oyununa hasretim birde şu korsan oyununa

Guest-E87629FD5

6.10.2017 20:14:44

0
İsterse 800-TL olsun, pre-order, day one vs. Submerged, Smurfs, So Many Me, Crackdown 3 ve 4K Minecraft oynamamı kimse engelleyemez.

[__Zahid__]

6.10.2017 19:54:38

0
oyun umut vaat ediyor. Umarım kimse windows storedan 200TLye almaz da 80 TLye steame gelir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Thieves
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız