Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves'e dayalı bir masa oyunu geliştiriliyor

 
 
Rare tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından oyunculara sunulan korsan temalı açık dünya çok oyunculu macera oyunu Sea of Thieves'e dayalı yeni bir masa oyunu geliyor. Steamforged Games ve Rare aracılığıyla oyunculara sunulacak olan bu yeni masa oyunu şu anda geliştirilme aşamasında yer alıyor ve bu geliştirilme durumu ekipler tarafından doğrulanıyor.
 
Hazine avı ve deniz savaşlarını içereceği bildirilen yeni masa oyunu
 
 
 
Geçtiğimiz aylarda böyle bir oyunun geliştirildiğine dair çeşitli söylentiler ortaya çıkmıştı ancak bu durumda şu anda resmi olarak doğrulanmış oldu. Steamforged Games tarafından paylaşılan Twitter gönderisinde şu ifadeler yer alıyor: "Rare ekibi ile iş birliği içerisinde Sea of Thieves'e dayalı bir masa oyunu geliştiriyoruz. Önümüzdeki yıl yayınlayacağımız yeni masa oyununda yeni maceralara yelken açabilecek, demir atabilecek ve yeni denizlere doğru açılabileceksiniz." 
 
Şu anda masa oyunu hakkında çok fazla detay yer almıyor ancak Sea of Thieves dinamikleri göz önüne alındığında hazine avı ve deniz savaşlarını içereceği varsayabiliriz. Bakalım nasıl bir oyun bizlere sunulacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter sea of thieves rare microsoft pc xbox one korsancılık aksiyon online multiplayer
Piksel grafikli aksiyon macera oyunu Lunark'ın çıkış tarihi açıklandı Sons of the Forest oyununu beğendiniz mi?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Thieves
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız