Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves ‘Ships of Fortune’ Güncellemesi 22 Nisan'da Yayınlanacak

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Rare, Sea of Thieves'in yeni aylık güncellemesi Ships of Fortune'ın 22 Nisan'da yayınlanacağını duyurdu.
 
Oyuncular Gold Hoarders, Merchant Alliance, Order of Souls ve Athena gruplarından biri için casus olarak çalışabilecek ve özel ödüller ile kozmetik içerikler kazanabilecek. Denize yeni katılacak The Reaper's Bones grubu ise özellikle casusları hedef alacak.
 
Bununla birlikte Arena'da düzenlemeler yapıldı. Artık hazine haritaları yok onun yerine tek bir sandık var. Her bir savaşın süresi de 24 dakikadan 15 dakikaya düşürüldü. Ayrıca bir oyuncu vurulup yere düşerse ölmeden önce ekip arkadaşlarından birinin onu kurtarması için kısa bir zaman aralığı tanınacak.
 
Ve son olarak oyuna korsan şapkalı kediler ekleniyor. Oyuncular gemide yanında bulunmasını istediği kedilerden birini satın alabilecek. Kedi türleri yaban kedisi, ragamuffin ve Mısır mausu.
 
Sea of Thieves Xbox One ve PC (Microsoft Store) üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Game Pass'e dahil. Yakında Steam'e de gelecek.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
sea of thieves rare microsoft pc xbox one korsancılık aksiyon online multiplayer
Project xCloud 11 Ülkeye Genişledi, Türkiye Yok Journey to the Savage Planet İndirilebilir İçeriği Hot Garbage Duyuruldu

Shovel Knight

8.4.2020 17:44:45

0
27 mayısta geliyormuş steam'e, oyun içinde öyle yazıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Thieves
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız