Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scrolls İsmini Kaybetmedi

Bethesda bu kart oyunundan etkileneceğini düşünüyor.
 
     Minecraft'ın yapımcısı ve Mojang'ın kurucularından olan Markus Persson (Notch), kart oyunu olan Scrolls ile ilgili sorunlar yaşıyordu. İsim benzerliği nedeniyle The Elder Scrolls serisinin sahibi Bethesda ile mahkemelik olmuşlardı. Hatta Notch, bu sorunu kolay yollarla çözmek için Bethesda'ya Quake III maçı teklif etmişti.
 
     Yapımcı yayınladığı Twitter mesajı ile bir sonraki mahkeme kararına kadar Scrolls isminin kendine ait olduğunu açıkladı. Geçici bir zafer olsa da Bethesda bunu daha fazla uzatmamak için her an davadan çekilme kararı alabilir. Bu gelişmenin ardından yapımcı bir de "Nasıl bittiği önemli değil, Quake maçını hala yapabiliriz" şeklinde şaka yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Scrolls Markus Persson Notch Mojang
Syndicate'in Orjinaline Bakıyoruz NFS: The Run'dan Challange Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

brk135

18.10.2011 13:58:58

0
bilmiyorum bu kadar üstüne gitmek ne kadar doğrudur ama biraz haklı buluyorum bethesda'yı. sonuçta çok ünlü bir seri ve çeviri olarak bayağı yakın birbirine "eski parşömenler" "parşömenler" sonuçta ingilizce'de kelime mi kalmadı da, bu kadar yakın şeyler seçiyorsunuz? diye düşünüyorum minecraft'ın yapımcısı hakkında... bir de "call of duty" yerine "call of mission" yaptıklarını düşünsenize :D, activision çıldırırdı :D

BSC Misafiri

18.10.2011 12:17:34

0
bencede bethasda'nın yaptığı saçmalık. O zaman earthrealm studios'da namco'ya dava açsın.Mortal kombat-ace kombat. Naughty dog da araplara dava açsın.Uncharted - Unearthed daha bi sürü isim var aklıma gelmiyor şuan.

madboyelben

18.10.2011 12:08:06

0
cok iyi ya :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scrolls
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız