Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scorn'un VR Desteği İçin Beklenen Miktar Toplandı

 
     Ebb Software tarafından geliştirilen FPS korku oyunu Scorn'un sanal gerçeklik desteği için geçtiğimiz ay bir Kickstarter kampanyası başlatılmıştı. 175.000 Euro olan hedefi geçen ve şimdiye kadar 186.000 Euro bağış toplayan etkinlikle birlikte Scorn'un VR desteğine kavuşacağı kesinlik kazanmış oldu.
 
     Yapımcı ekip tarafından yapılan açıklamaya göre VR bölümleri oyunun bir parçası olacak. Ancak ana ilerlemeyi etkilemeyecek. Hikayeden bağımsız olarak oynayabileceğiniz VR'a özel bölümler bulunacak. Henüz hangi sanal gerçeklik sistemlerini destekleyeceği belli olmayan Scorn'un PC tabanlı bir oyun olduğu için Oculus Rift veya HTC Vive'dan biri veya her ikisini birden destekleyeceği tahmin ediliyor.
 
     İki bölüm halinde yayınlanacak olan oyunun ilk bölümü Dasein, önümüzdeki yıl çıkış yapacak. Yaklaşık 2 yıldır geliştirilmekte olan Scorn'un son videosunu izlemediyseniz sizleri şöyle alalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vrfocus Scorn Ebb Software atmosferik birinci şahıs korku oyunu Xbox Series X PC
F1 2017'ye Yapay Zeka İyileştirmeleri Yapan 1.9 Güncellemesi Yayınlandı Overwatch Halloween Terror İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scorn
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız