Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scalebound'un Tekrar Oynanabilirliği Bayonetta'ya Göre Daha Yüksek Olacak


      Şu sıralar Scalebound ile uğraşan Platinium Games bildiğiniz gibi daha önce Bayonetta ve Okami gibi oyunlarla karşımıza çıkmıştı. Oldukça başarılı olan bu iki oyunun ardından pek çok oyuncu Scalebound'un da aynı başarıyı sürdürmesini bekliyor. Platinium Games ise yaptığı yeni açıklamayla Scalebound'un, özellikle tekrar oynanabilirlik yönünden, bu iki oyundan daha iyi olacağını dile getirdi.
 
      Scalebound'un yönetmeni Hideki Kamiya, Scalebound'un tekrar oynanabilirliği hakkında şu sözlere yer verdi: "Bayonetta tekrar oynanabilirliği daha az olan bir oyun olarak görülebilir.  Geriye dönüp yeteneklerinizi biraz daha bilemek isteyebilirsiniz veya oyunu bitirerek tatmin olmuşsunuzdur ve bu sizin oyunun sonu olur. Aynı durum Okami'de de geçerli. Scalebound'ta ise, oyunun dünyası çok geniş olduğu için, oyuncuların oyunun başından sonuna gidip bırakacağını düşünmüyorum. Bu geniş dünya boyunca serpiştireceğimiz pek çok yan görev var. Umarım daha önce gittiğiniz bir zindana gidip daha önce alamadığınız eşyaları alacak ve zindanı yepyeni bir yolla temizleyeceksiniz."
 
       Co-op oynanışı da destekleyecek Scalebound, 2016 yılında Xbox One'a özel olarak çıkışını yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Scalebound Hideki Kamiya Platinum Games Microsoft Xbox One
Need For Speed'in Kapalı Betası için Kayıtlar Başladı Battlefield: Hardline'ın Yeni DLC'si 16 Eylül'de Premium Üyelerine Açılıyor

Megathrone26

13.9.2015 07:32:10

0
Yan görevlerin gerçekten bir anlamı ve yapmaya değer yanı varsa çok iyi. Ama genelde yan görevler içi boş hiç bir manası olmayan görevler şeklibde oluyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scalebound
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız