Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scalebound'un Çıkışıyla Japonya'daki Xbox One Satışlarının Hareketlenmesi Bekleniyor


       Platinum Games'in yeni oyunu Scalebound, pek çok Xbox One sahibi tarafından merakla bekleniyor. Peki Scalebound, Xbox One'a hiç de sıcak bakmayan Japonya'da oyuncuların Xbox One almasını sağlayabilir mi dersiniz? Xbox Japonya'nın pazarlama müdürü Masashi Inoue'ye göre evet.
 
      Xbox One'ın Japonya'daki pazarlamasından sorumlu olan Inoe, yukarıda bahsettiğimiz soruya cevap olarak şu sözlere yer verdi: "Doğrusunu isterseniz... evet. Ben bunun sadece Scalebound'un Xbox'a özel olduğundan kaynaklandığını düşünmüyorum. Platinum Games, Japonya ve dünya çapında çok tanınıyor ve bu firmanın yoğun bir hayran kitlesi var. O harika demoları gördükten sonra oyunun müşterilerimizi çok heyecanlandıracağını düşünüyor ve Scalebound'ın çıkışını dört gözle bekliyorum."
 
       Microsoft'un bir yıldan fazladır Xbox One'ı Japonya pazarında önemli bir yere gelmesi için çalıştığını ancak çok da başarılı olamadığını hatırlatalım. Bakalım konsolun satışları denildiği gibi Scalebound'ın çıkışıyla birlikte hareketlilik kazanacak mı? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Scalebound Hideki Kamiya Platinum Games Microsoft Xbox One
Konami: "Kojima Olmadan da MGS Serisi Devam Edebilir" Yeni Güncellemeyle ARK: Survival Evolved'a Kış Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

M.A.N.G.A.K.A

29.9.2015 22:20:09

0
Oyun JRPG olmamasına rağmen JRPG gibi gösterilmeye çalışılmış. Zorlama olmuş bence o damage sayıları. Onun yerine western rpg'lerde olan küçük bir enerji barı daha mantıklı.

esmerbuyucu

29.9.2015 21:02:32

0
Karakter daha yakışıklı, sempatik ve tatlı değil miydi? Ne olmuş bunun suratına iğrenç olmuş :((((

kozmoslu

29.9.2015 20:43:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rapsody_izmir İyi de neden kılıçtan devasa mavi ışıklar çıkıp rakamlar havalarda uçuşuyor ?
advanced troll

dingo egret!

29.9.2015 19:56:39

0
Kendi evinde doğru düzgün satamayan konsol deplasmanda mı satacakmış.. Komik!

BSC Misafiri

29.9.2015 19:52:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rapsody_izmir İyi de neden kılıçtan devasa mavi ışıklar çıkıp rakamlar havalarda uçuşuyor ?
japon rpg lerine bakarsan hep bu tarz şeyler var zaten japonların hoşuna gidiyor diyebiliriz böyle şeyler e adamlarda japon pazarında başarılı olmak istiyorlar hani ortaya onların hoşuna gidicek bişey yapmıcaklarda ne yapıcaklardı

mahsur kalan adam

29.9.2015 15:55:49

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir Oyuna eleştiri olarak bir mesaj attım. Sen niye oyunu savunma gereği duydun ki? Yoksa sende mi fanatiksin ? Neyse. Şahsen, hem ışın çıkartıp hem sayı uçuşması hoşuma gitmiyor. Müsaade ederseniz beğenmiyorum. Edit: Bahsetme.
katılıyorum o ne aynı metin2 gibi

Patren

29.9.2015 14:57:00

0
güzele benziyor

2K

29.9.2015 14:12:30

0
PlatinumGames'in oyunları bence çok başarılı olsa da yaptıkları oyunların türünden dolayı Japonya dışında çok satmıyor. Firma EA, Ubisoft gibi büyük bütçeler kullanmadığı için iyi bir şekilde idare ediyor firma. Japonların her şeyi olduğu gibi oyun kültürleri de bizimkinden oldukça farklı. Kendim dövüş oyunlarını iyi oynayan çok bilen biri değilimdir fakat eski nesilde dövüş oyunu oynayanlar hep PS3'ü tercih ediyordu ve Japon firmalar ile genelde Sony anlaşıyor hatta bizim buralara gelmeyen bir dolu özel oyunlar var sadece Japonyada piyasaya çıkan. Sony'in Japonya kökenli olmasından dolayı bu durum normal ama Microsoft hiç adam gibi atılımlar yapmadı Japonya için. PlatinumGames ile anlaşmaları bekledikleri gibi Japonya da satışları arttırabilir.

Rapsody_izmir

29.9.2015 13:08:56

0
Oyuna eleştiri olarak bir mesaj attım. Sen niye oyunu savunma gereği duydun ki? Yoksa sende mi fanatiksin ? Neyse. Şahsen, hem ışın çıkartıp hem sayı uçuşması hoşuma gitmiyor. Müsaade ederseniz beğenmiyorum. Edit: Bahsetme.

skulz

29.9.2015 12:27:17

-1
Rapsody_izmir Şimdi profiline baktım Infamous Second Son oynamışsın bende oynadım fena oyunda değildir hani. Şimdi orda adamın elinden her türlü ışın atıyor o mantıklı geliyor sana da kılıçtan ışın çıkmasımı garip geldi sana? Sayı konusana gelicek olursak neredeyse bütün RPG oyunlarında hatta Destiny'de bile olan bir olay. Arkadaş düşünmedenmi yazıyorsunuz yoksa fanatizimdenmi anlayamadım.

Rapsody_izmir

29.9.2015 10:26:17

-2
İyi de neden kılıçtan devasa mavi ışıklar çıkıp rakamlar havalarda uçuşuyor ?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scalebound
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız