Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sayonara Wild Hearts 25 Şubat'ta Xbox One'a Geliyor

 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Simogo, Sayonara Wild Hearts Xbox One versiyonunun 25 Şubat'ta çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun ilk olarak Eylül 2019'da PlayStation 4, Swtich ve Apple Arcade için daha sonra Ekim 2019'da Steam için çıktı. Türkçe arayüz ve altyazı desteği mevcut.

Oyunun tanıtım yazısı:

Sayonara Wild Hearts motosikletler, kaykaylar, dans savaşları, lazer atışları, kılıç kullanımı ve saatte 300 kilometre ile kalp kırma içeren bir arcade oyunudur.

Genç bir kadının kalbinin kırılması ile evrenin dengesi bozulmuştur. Rüyalarında elmas gibi parlayan bir kelebek görünür ve onu gökyüzünde yolculuğa çıkararak Fool adındaki diğer benliğini keşfetmesini sağlar.

Özel yazılmış bir pop albümünde yolculuğa çık, puan topla ve Little Death ve yıldız müttefikleri Dancing Devils, Howling Moons, Stereo Lovers ve Hermit 64'ün kalplerinde saklı evrenin uyumunu bulmaya koyul. 

 
Xbox One versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Baldur’s Gate III İlk Oynanış Görüntüleri 27 Şubat'ta Yayınlanacak Bayonetta & Vanquish'in Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız