Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sato: "Yakuza Serisinden Bıkmıştık"

Bu roboto silah işlemez gibi görünüyor

    Sega'nun Yakuza serisini geliştiren ekibi sonsuza kadar bu oyunla uğraşacakmış gibi hissetmeye başlıyorduk ki birden Binary Domain adlı yepyeni bir oyun duyuruldu. Bu oyunun ortaya çıkmasının en büyük nedeni ise geliştiricilerin Yakuza serisinden bıkmalarıymış.
 
    Sega'dan yönetmen Daisuke Sato'nun açıklamalarına göre Amerikalı ve Japon geliştiricilerden oluşan ekip sadece Playstation 3 için bile 4 Yakuza oyunu (Yakuza: Kenzan!, Yakuza 3, Yakuza 4, ve Yakuza: Of the End) hazırladı ve artık yeni bir şeylere geçmenin vakti gelmişti.
 
     Yeni bir alana geçmeleri gerektiğini ve tamamen yeni bir fikirle bilim-kurguya yöneldiklerini söyleyen Sato, Binary Domain'de yüzlerce yıl sonraya gitmediklerini ve Tokyo'da çok da uzak olmayan bir zamanda geçen bir oyun tasarladıklarını söyledi. Mekan olarak Tokyo'nun seçilmesi ise yine Londra vb mekanlar yerine kendi çevrelerinde bir yer olmasının daha iyi olabileceğini düşünmeleriymiş.
 
     Bu arada 3. kişi bakış açısına sahip bir shooter oyunu olan Binary Domain, Yakuza serisinin aksine hem Doğulu, hem de Batılı oyunculara hitap edebilecek şekilde tasarlanmış. Hatırlarsanız Yakuza oyunları Batı'da pek satamıyordu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Binary Domain Yakuza Sega PS3 Xbox 360 Shooter Aksiyon
Metal Gear Solid 3 HD'nin Gamescom Videosu Steam'de Bu Haftasonu Warhammer 40K Fırsatı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Binary Domain
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız