Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Satılan Xbox 360 Oyunlarının %30'u XBLA Üzerinden

 
     Xbox Live Arcade'in en başarılı satış yapan firmalarından biri olan Foundation 9'ın hesaplarına göre Xbox 360 için satılan oyunların %30'unu Xbox Live Arcade üzerinden yapılan indirmeler oluşturuyor. Ekibe göre satılan 40-50 milyon Xbox 360 oyununun 16 milyonu XBLA üzerinden satın alınıyor.
 
     Foundation 9, OutRun Online Arcade, Super Street Fighter II Turbo Remix, Doctor Who serisi ve Deadliest Warrior: The Game gibi oyunların arkasındaki yapımcı. Firmanın CEO'su James North-Hearn'e göre eskiden pek popüler olmayan servis artık çok daha genel olarak kullanılıyor.
 
     North-Hearn, herhangi bir rakam belirtmese de PSN'in de aynı şekide hiç olmadığı kadar çok kullanıldığını belirtti. Dijital dağıtımın, sürekli gelişmekte olan internet teknolojileri ile birlikte neredeyse tüm piyasayı ele geçirinceye kadar yükselmeye devam edeceğini ve bu açıdan XBLA ile PSN'in çok büyük avantajının olduğunu söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox 360 Xbox Live Arcade XBLA PSN PlayStation Network Dijital Dağıtım
Oyuncular Halo: Reach'de 16,445 Yıl Geçirdi Call of Duty: Black Ops Çalındı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız