Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Sanal Gerçeklik Teknolojisi Benim PC’imde Çalışır Mı?" Sorusuna Crytek'ten Cevap!

 
     Crytek, performans analitik şirketi Basemark ile sanal gerçeklik-VR platformlarında oyun oynatabilecek kusursuz PC sistem testi sunmak için işbirliği yaptıklarını açıkladı.
 
     Sanal Gerçeklik performans testi, oyuncuların ve PC üreticilerinin, sanal gerçeklik içeriğini pek çok alternatif VR cihazlarından birinde çalıştırırken, ne seviyede bir deneyim yaşayacakları hakkında kolayca fikir sahibi olmalarını sağlıyor. Bu sistem, aynı zamanda kullanıcılara rahatlıkla anlayabilecekleri gerçek dünya metrikleriyle, kendi sistemlerinin VR teknolojisine uygunluğunu gösteren ilk hizmet olma özelliğini taşıyor.
 
     Crytek’in CRYENGINE teknolojisi kullanılarak geliştirilen performans testi, farklı VR cihazları için, en iyi grafik ayarları gibi pek çok konuda detaylı geri bildirim sağlıyor. Basemark’ın performans standartlarını ölçmedeki uzmanlığı, ekran yenileme kabiliyetinden hafıza tüketimine, gecikme süresinden 3D ses performansına kadar herşeyi değerlendirecek en doğru testi formülize etmek için anahtar rol üstleniyor.

     CRYENGINE Yaratıcı Direktörü Frank Vitz konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Basemark hali hazırda oyunun pek çok alanında teknoloji standartlarını ölçüyor, biz de onlarla kullanıcı dostu VR performans ölçüm hizmeti oluşturmak için işbirliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. CRYENGINE’in heyecan verici VR deneyimleri oluşturmak isteyen geliştiriciler için, şu an en hazır araç olduğuna inanıyoruz. Bu işbirliği, oyuncuların kendi PC’lerinin en gelişmiş ve sınırları zorlayan VR içeriğine hazır olup olmadığını değerlendirirken CRYENGINE’e güvenebilecekleri anlamına geliyor.” dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
RPG Brace Yourself Games Crypt of the NecroDancer rogue-like aksyion bağımsız early acces
Final Fantasy XV'in Yeni Videosunda Yeni Mekanlar Gözüküyor MGS V: The Phantom Pain'in Teknik Detayları ve Platform Karşılaştırma Görselleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

R-10

8.8.2015 10:39:44

0
Hep demiştim Crytek benchmark yapsın diye;en sonunda duydular beni

Grasyas01

8.8.2015 10:00:06

0
Oyun yapamıyorlar bari benchmark yapalım demişler,en çok mesut çeviğin işine yarar bu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız