Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sam Raimi'nin Spider-Man Filmindeki Organik Ağ Fikri James Cameron'a Aitmiş

 
İlk filmi 2002 yılında vizyona giren Spider-Man serisinin yönetmeni olarak tanınan Sam Raimi'nin Spider-Man filmlerine dair bazı detaylar açıklandı.
 
Sam Raimi'den önce ünlü yönetmen James Cameron bir Spider-Man filmi yapacaktı ve bunun için 45 sayfalık bir senaryo taslağı ortaya çıkarmıştı. James Cameron'ın yapmak istediği film izlediğimiz filmdeki gibi Green Goblin'e odaklanmak yerine Electro ve Sandman' odaklanacaktı. Ancak yönetmen sonrasında filmden ayrıldı.
 
Daha sonrasında yönetmen Sam Raimi bu projeye dahil oldu ve filmleri yapmaya başladı. Filmin senaryosunu da David Koepp yazıyordu. IGN'e konuşan David Koepp, James Cameron'ın yazdığı senaryodan bazı şeyleri aldığını söyledi. Örneğin ilk fark edildiğinde büyük tepki çeken organik ağlar gibi. 
 
Bildiğiniz gibi normalde Spider-Man, ağ atabilmek için kendi geliştirdiği bir teknolojiyi kullanır. Ancak Sam Raimi'nin filmlerinde ağlar direkt olarak Peter Parker'ın vücudundan çıkar. David Koepp bu fikri James Cameron'ın yazdığı senaryodan aldığını söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi spiderman sam raimi
Crash Bandicoot 4: It’s About Time Fragman Görselleri Sızdı Stranger Things'in 4. Sezon Senaryosu Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sakarya01

21.6.2020 02:21:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: sakarya01 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: felix_20 Örmücegin her özelligi aliyor ama ag özelligini almiyor bence bu mantiksiz geliyor, dogal ag olmasi gayet iyi olmustu.</blockquote> Örümceğin ağ yapma özelliğini direk alırsa hiç ortaya hoş olmayan bir film çıkar haberin olsun</blockquote> Hocam senin kadar kötü niyetli düşünmeyip o yorumu yapmış arkadaş. Büyük ihtimal o da biliyor gerçek örümcek neresinden ağ çıkarıyor..
helaaaaal qarşim güzel toplumsal mesaj

BSC Misafiri

20.6.2020 20:02:40

0
Bildiğim kadarıyla %100 mutasyona uğramadığı için Spiderman'in organik ağı yoktu. Fakat daha sonrasında çizgi romanlarda mutasyonu ilerlemeye devam edince ve 4 kollu bir canavar olmaya başlayınca organik ağ atabiliyordu. Organik ağ kullanması kötü bir fikir değildi ama ağı Peter'ın kendi icat etmesi onun ne kadar zeki birisi olduğunu gösteriyordu. Filmlerde ise sadece derslerinde başarılı birisi olarak gösterildi. Oysaki Peter Parker geleceğin Tony Stark'ı kapasitesinde birisi ama film bunu gösteremedi. O yüzden organik ağ o seride kötü bir fikir idi.

BSC Misafiri

20.6.2020 19:58:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: sakarya01
quote:

Orjinalden alıntı: felix_20 Örmücegin her özelligi aliyor ama ag özelligini almiyor bence bu mantiksiz geliyor, dogal ag olmasi gayet iyi olmustu.
Örümceğin ağ yapma özelliğini direk alırsa hiç ortaya hoş olmayan bir film çıkar haberin olsun
Hocam senin kadar kötü niyetli düşünmeyip o yorumu yapmış arkadaş. Büyük ihtimal o da biliyor gerçek örümcek neresinden ağ çıkarıyor..

BSC Misafiri

20.6.2020 19:54:55

0
ağ atarkenki el işaretini de yadırgamadınız ozaman :D.Simbiyot ağı ürettiği için Venom hiç bir hareket yapmadan ağ atabiliyordu.Organik ağ gibi tamamen farklı yeni bir fikri uygulamak için biraz daha düşünmeleri gerekiyordu bence...

sakarya01

20.6.2020 17:38:17

+2
quote:

Orjinalden alıntı: felix_20 Örmücegin her özelligi aliyor ama ag özelligini almiyor bence bu mantiksiz geliyor, dogal ag olmasi gayet iyi olmustu.
Örümceğin ağ yapma özelliğini direk alırsa hiç ortaya hoş olmayan bir film çıkar haberin olsun

einhander

20.6.2020 15:02:05

0
organık olmasını bende sevmıstım. fena fıkır degılmıs.

Hudson51

20.6.2020 12:54:34

+2
Doğal ağ her ne kadar çizgi romanlara aykırı olsa da bildiğim kadarıyla yine de güzel bir fikirdi, sevmiştim özellikle ikinci filmde Peter Parker'ın yaşadığı depresyona da güzel uyum sağlamıştı.

BSC Misafiri

20.6.2020 12:51:13

0
Bence mükemmeldi. Hiç yadırgamamıştım 94 Çizgi film ve onlarca okuduğum çizgi romanlarından sonra bile..

felix_20

20.6.2020 12:18:08

+8
Örmücegin her özelligi aliyor ama ag özelligini almiyor bence bu mantiksiz geliyor, dogal ag olmasi gayet iyi olmustu.

KauFmaNXIII

20.6.2020 11:02:07

0
Zaten bu tüpçüleri anlayamadım bir türlü.İzlediğim dönemde adam ne güzel yenilikçi mantıklı bir yaklaşımda bulunmuş dedim hep kendi kendime.Kuru kafa çizgi romancıları aaa olmaz nasıl olur falan dediler hep.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız