Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sakaguchi, "The Last Story" Hakkında Konuştu

Oyun endüstrisinin en saygın isimlerinden biri olan Hironobu Sakaguchi, Square Enix'den ayrıldığında Final Fantasy hayranlarını epey üzmüştü.
 
Japonya'nın en iyi J-RPG'lerinden bir olan Final Fantasy'nin yaratıcısı ve şu andaki Mistwalker Studios'un sahibi Hironobu Sakaguchi yeni duyurdukları "The Last Story" adlı oyunla ilgili bir röportaj verdi. 
 
Geliştirilme sürecindeki Last Story'nin savaş sisteminden bahseden Sakaguchi; " Oyunun geliştiren ekibimden Bay M. ile uzun süre e-postalaştık ve oyunun son aşamasındaki savaşların nasıl olacağı ile ilgili konuştuk, büyülerin nasıl gelişeceğini ve hatta arayüzün nasıl olacağını tartıştık. Detayı bol olan bir oyun yaratmak istiyoruz, ancak oyunun temposunu da yavaşlatmak istemiyoruz. Bunları enine boyuna konuştuk. Eğlenceli bir söyleşi oldu." dedi.
 
Röportajın sonlarına doğru oyun için emek sarfeden tüm çalışanlarına teşekkürlerini sunan Sakaguchi, yeni oyununun çıkacağı için çok heyecanlı göründüğü gözlerden kaçmadı.
 
Sadece Nintendo Wii'ye çıkacağı açıklanan "The Last Story" nin bu sene içinde Japonya'da boy göstermesi bekleniyor. Batı için henüz bir çıkış tarihi belirtilmedi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blue Dragon RPG Mistwalker Hironobu Sakaguchi J-RPG Nintendo
Level-5'in PS3 ve Wii için Yeni Oyun Planları Var Final Fantasy 13, Xbox 360 Bundle Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Story
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız