Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Saints Row: The Third'teki Yeni Silahlar

Sizi bilmem, ama oyunun renk paketi ve grafikleri bana pek iyi görünmedi

      Bir shooter oyununda hangi silahlar olabilir? Hemen aklımıza tabancalar, otomatik tüfekler, shotgunlar, sniper'lar, el bombaları gibi klasik ateşli silahlar gelir. Bunların yanına dev çekiçler, samuray kılıçları gibi silahlar da ekleyebiliriz.
 
     Saints Row: The Third'de ise daha gelişmiş saldırılarımız olacak. Game Informer'ın haberine göre iki çetenin birbiri ile mücadelesini temel alan oyunda "Hava Saldırıları" düzenleyebileceğiz. Tıpkı modern FPS oyunlarında olduğu gibi hava saldırısının düzenleneceği yeri lazerle işaretleme imkanımız olacak.
 
     Bunun yanı sıra Predator Drone ile de düşmanların üzerine bomba atma şansımız olacak. Bu hava aracı ile yollayacağımız bombaların standart ve akıllı bombalar olmak üzere farklı şekillerde olduğu da belirtiliyor. 
 
 
        Pedator Drone ve Airstrike size havadan ölüm yağdırma olanağı sunuyor, ama düşmanlarınızı kara araçları ile de öldürmek isteyebilirsiniz. Bunun için "RC Gun" emrinizde olacak. Bir çeşit electronik böcek yollayan bu cihaz (bkz yukarıdaki foto) ile ilk başta sadece arabaları kontrol edebilsek de, onu geliştirdikçe tankları ve hava araçlarını da kontrol etme şansımız olacak.
 
Silah Geliştirme
 
      The Third'ün silah geliştirme özellikleri bir açıdan Saints Row 2'ye benziyor, ama farklılıklar da çok fazla. Mesela yeni perk'ler alarak çok daga güçlü hale gelme şansınız var. Sıradan bir shotgun'ı da geliştirip 3 namlulu Gravedigger'a dönüştürebileceksiniz. Makineli tüfekler de bomba atarlarla geliştirilebilecek.
 
 
      Oyunda "Sex Toy Bat" adlı bir silah da bulunuyor. Anlaşılan Volition bazı komik silahları da oyuna ekleyecek. Bu gibi bir çok sürprizin oyunda bulunacağı da yapımcıların sözleri arasında bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer action THQ pc ps3 xbox 360 saints row: the third
Ejderhanın Yemini Türkiye’de Red Faction: Armageddon 12-15 Saat Sürecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

8.7.2012 00:14:43

0
Bide arabalara silah koysa tam olur.

Kenan0172

10.3.2011 19:02:43

0
quote:

Önce araba kullanmayı düzeltsinler
Katılıyorum.. Saint's Row 2 pc versiyonu berbat bi oyundu. Grafik desen yok, Kontrol desen o da yok.. İnşallah 3. oyun da hayal kırıklığı olmaz..

blackrazor88

10.3.2011 17:41:12

0
bu ne atari oyunumu

BSC Misafiri

10.3.2011 16:55:23

0
Önce araba kullanmayı düzeltsinler

BSC Misafiri

10.3.2011 16:27:02

0
ne berbat bi oyun 2000-2005 yılları arasında oynadığım oyunların grafiği ... neden yapıyorlar ki bu oyunu ? Bu oyunu oynayacak en fazla kaç kişi olabilir ?

LostPower

10.3.2011 16:25:16

0
vay be !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saints Row: The Third
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız