Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Saber Interactive, Bigmoon Entertainment'ı Satın Aldı

 
World War Z geliştiricisi Saber Interactive, Portekizli geliştirici Bigmoon Entertainment'ı satın aldığını duyurdu.
 
Bigmoon Entertainment, yeni adıyla Saber Porto, konsollar ve PC için iki yeni oyun üzerinde çalışıyor. Oyunlar hakkında şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca şu anda 40 kişilik ekibin 2020'nin sonuna kadar üçe katlanması planlanıyor.
 
2008'de kurulan stüdyo daha önce Dakar 18, Demons Age, Syndrome ve Police Simulator: Patrol Duty gibi oyunlarla karşımıza çıkmıştı.
 
Saber Interactive CEO'su Matthew Karch satın alım ile ilgili yaptığı açıklamada "Saber her zaman yaratıcılık, tutku ve uzmanlığa sahip geliştirici ekipleri bünyesine katmaya çalışıyor ve Bigmoon ekibi kültürümüze ve tutkularımıza mükemmel uyum sağlıyor. Saber Porto ve Saber Porto'nun oyun yönetmeni Paulo Gomes gelişmekte olan bir bölgedeki yetenekli kişilere erişmemize ve üçüncü parti IP'ler ile kendi mevcut serilerimizi genişletmemize yardımcı olacak." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamasutra
Birleşik Krallık'ta Haftanın En Çok Satan Oyunları (14 Ekim - 21 Ekim) World War Z Satışları Üç Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız