Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SYNDUALITY: Echo of Ada için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Japonya temelli medya kuruluşları Game Studio tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu SYNDUALITY: Echo of Ada için yeni oynanış videoları yayınladı. Tokyo Game Show 2023'te oynanabilecek SYNDUALITY: Echo of Ada demosunun ilk uygulamalı ön izlemelerini aşağıdan görebilirsiniz.
 
Mecha temelli yeni bir deneyim geliyor
 
 
 
SYNDUALITY: Echo of Ada oyununda oyuncular, Avareler olarak rol alacak ve yolculukları boyunca onlara kılavuzluk edecek olan Yapay Zeka yardımcıları Magus'a güvenmek durumunda kalacak. Aynı zamanda Bitiriciler olarak bilinen farklı biçime sahip varlıklarla ve diğer oyuncuların Avareleriyle yüzleşecek. 
 
Gelecek ve mecha temalı SYNDUALITY: Echo of Ada'da oyuncular, Dünya'da bulunan ender bir kaynak olan AO kristallerini toplayarak geçimini sağlayacak. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oynanış videoları
 
- Dengeki Online 
 
 
 
- Ruliweb 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu SYNDUALITY Echo of Ada
Like a Dragon: Infinite Wealth Çıkış Tarihi Açıklandı Evil Dead: The Game için Destek Sona Erdi: Artık Güncelleme Gelmeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız