Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SW Force Unleashed 2'den TV Reklamları


 
     Star Wars hayranlarının merakla beklediği Force Unleashed 2 için mükemmel televizyon reklamları yayınlandı. Yayınlanan her iki reklam videosu da oyunun da ana hatlarını oluşturan Starkiller ve Darth Vader karşılaşmasına odaklanmış.
 
     "The Wall" adlı tanıtım videosunda Darth Vader'ı hiçte görmeye alışık olmadığımız bir şekilde görüyoruz. Darth Vader ard arda duvarların yıkarak geçiyor ve sonunda diz çökerek ayağa kalkıyor. Işın kılıcını çekmesi ile birlikte Vader'ı bu denli fırlatanın Starkiller olduğunu anlıyoruz.
 
     İkinci tanıtım videosu olan "The Snow"da ise Starkiller'ı bir kaç düzüne Stormtroopers'ı hacamat ederken görüyoruz. Bir tanesini sorguya çeken Starkiller, Dart vader'ın elinde olan aşkı Juno Eclipse'nin yerini soruyor. Darth Vader'ın sahneye çıkması ile birlikte ise gene ikiliyi karşı karşıya görüyoruz.
 
     Daha önce bir çok oyun için bu tarz reklam videoları hazırlayan Blur Studios'un imzasını taşıyan her iki reklamında oldukça başarılı olduğunu kabul etmek gerekiyor. "The Wall" tanıtım videosuna buradan, "The Snow" tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars : Force Unleashed 2 PC PS3 xbox 360 PSP DS Lucasarts
Arkham City'deki Yeni Düşman "Carmine Falcone" Mu? Fable 3'ün TV Reklamı Yayınlandı

ensdrk

13.10.2010 23:14:02

0
Harika. Sabırsızlıkla beklediğim oyunlardan biri.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars : Force Unleashed 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız