Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

STRAY, PS5 ve PC Sürümlerinin Yanı Sıra PS4 Konsollarına da Gelecek

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici BlueTwelve Studio, STRAY'ın daha önce duyurulan PlayStation 5 ve PC ( Steam ) sürümlerinin yanı sıra 2022'nin başlarında PlayStation 4 için de çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun hakkında
 
Ailesinden kopmuş, yalnız ve kaybolmuş bir sokak kedisi, unutulup gitmiş bir şehirden kurtulmak için antik bir gizemi çözmek zorunda.

Stray, çürümekte olan bir siber şehrin neon ışıklarla aydınlanan dar sokaklarında ve tekinsiz semtlerin karanlık ortamlarında geçen bir üçüncü şahıs kedi macerası oyunu. Alçak yüksek demeden dört bir yanda dolaş, hiç beklemediğin tehlikelere karşı kendini hazırla ve aldırışsız droidler ve tehlikeli yaratıklarla dolu bu acımasız mekânın gizemlerini çöz. 
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
STRAY Fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Stray Annapurna Interactive BlueTwelve Studio PS5 PC
I Am Dead 9 Ağustos'ta PS5, Xbox Series, PS4 ve Xbox One'a Geliyor Outer Wilds: Echoes of the Eye Genişlemesi 28 Eylül'de Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stray
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız