Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

S.T.A.L.K.E.R. Yapımcısı 'Çakma' Oyunlara Karşı Ayakta Durmaya Çalışacak


    Büyük bir ekonomik krizin ardından kendini toparlayan ve piyasaya geri dönüş yapan GSC Game World'den henüz bir duyuru göremedik. Yeni bir oyun üzerinde geliştiğini bildiğimiz yapımcı S.T.A.L.K.E.R. serisinin şimdiki durumuyla ilgili konuştu.
 
    Bildiğiniz gibi ekibin dağılmasının ardından eski S.T.A.L.K.E.R. yapımcıları oyunun adını kullanarak farklı projeler duyurmuşlardı. Tabii ki bu durum GSC'nin yararına olan bir şey değil. Konuyla ilgili firmadan Valentine Yeltyshev, "Para çalmaya çalışıyorlar. Onlar bırakın S.T.A.L.K.E.R. gibi büyük bir oyun yapmayı, onun yarısını ortaya çıkaracak kadar yeterli bir ekibe sahip değiller." açıklamalarını yaptı.
 
     Ekipten ayrılanların kurduğu West Games hakkında da konuşan Yeltyshev, firmanın Kickstarter'da gösterdiği Areal ve Stalker Apocalypse gibi oyunların aslında GSC'de yetersiz görüldüğü için iptal edildiğini belirtti. Yeltyshev'in dediklerine göre aslında bu yapımlar S.T.A.L.K.E.R. evreninde geçen mini oyunlarmış.
 
     Son olarak GSC'de yaşananlar hakkında bazı açıklamalar yapan Yeltyshev, kendisinin de 2011 krizinde firmadan ayrıldığını, fakat geçtiğimiz sene itibariyle geri dönüş yaptığını belirtti. Açıklamalara göre GSC Game World, Kasım 2014 itibariyle alfa sürecinde olan ve tam takır çalışan bir projeye sahip. Ancak bu projenin S.T.A.L.K.E.R. 2 olup olmadığıyla ilgili hâla bir açıklama yapılmış değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
stalker gsc game world areal stalker apocalypse
Telltale'in Yeni IP'si Firmanın 'En Tutkulu' Projesi Olacak Heroes of the Storm'a The Lost Vikings Karakteri Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

12.2.2015 01:22:18

+1
stalkerı oynarken kanım donuyordu buz kesıyordu vucudum gercekten muhtesem hıssettırıyordu oyun. boylesı bırdaha gelırmı bılemıyorum umarım devamı gelır.

scorpıonkıng

11.2.2015 16:42:02

+1
Stalker 2 çıksa ne güzel olurdu be o ortam ve kasvetli hava hangi oyunda vardı.

Venomstr

11.2.2015 16:18:23

+1
evet STALKER çok etkileyici atmosfere sahip bir oyundur. nedendir bilmiyorum ama bu oyunda, o anı gerçekten yaşıyormuşuz hissini veriyor.

EnergyHill

11.2.2015 16:14:58

+1
STALKER 2 yada hangi isimde olursa olsun bu oyundaki atmosfer hiçbir oyunda yok.Geç olsun ancak oyun tek başına bırakılmasın bu kadar seveni varken.

krnl

11.2.2015 15:06:24

0
İnşallah STALKER 2 dir.Çıkmış oyunlarındaki atmosfer çok iyiydi gerçekten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S.T.A.L.K.E.R. 2
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız