Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

STALKER Yapımcılarından Free2Play FPS: Survarium


     GSC Game World'ün kapanmasının ardından isim hakları gerekçesiyle S.T.A.L.K.E.R. serisine devam edemeyen Vostok Games, ilk oyununu duyurdu. 
 
     S.T.A.L.K.E.R. serisinin yapımcısı GSC'nin köklü isimlerinin bir araya gelip kurduğu Vostok Games, ilk projesinde yine S.T.A.L.K.E.R.'da olduğu gibi afet sonrası temayı konu ediniyor. Facianın temelini araştıracağımız Survarium isimli oyun, FPS'lerin Free to Play pazarını hedef alıyor.
 
     Survarium'a özel Vostok Engine isminde yeni bir oyun motoru geliştiren Vostok Games, oyunu PC'ye özel olarak oluşturuyor. S.T.A.L.K.E.R. serisini de ilk olarak PC'ye özel başlatan ekip, yeni projelerini 2013 sonuna kadar yetiştirmeyi planlıyor. 
 
     Oyun hakkında şimdilik bir video yok. Hatta yayınlanan resmi açıklamalar bile sadece Ukraynaca yayınlanmış. Umarız detaylı bilgilere erişmek uzun sürmez. İlk konsept tasarımına haber resminden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmofps mmo free to play stalker gsc survarium vostok games
Japonya Haftalık Satış Rakamları (16-22 Nisan) Shinji Mikami, Zwei ile Korkuyu Hissettirecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.4.2012 18:18:44

0
Hala GSC'nn kurucusunda isim hakkı. İnşallah başka firmaya satmaz da Vostok'a bırakır. Çünkü asıl adamların daha başarılı olacağını düşünüyorum. Batılı yapımcıların elinde patlayan az ünlü isim görmedik konsepte uyum sağlayamamalarından (bkz. Capcom lisansı altındaki oyunların çoğu).

ortamkaos

25.4.2012 22:44:26

0
abi niye böyle lanet olsun, 2 oldu bu. kahretsin 2 yıldır bu oyunu bekliyorum!! ne oldu mutluydunuz geliştiriyordunuz hay yapacağınız işe de, haklarınızada neyse

S.T.A.L.K.E.R.

25.4.2012 21:40:32

0
stalker ın isim hakları kimde? thq mu deep silver mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Survarium
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız