Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SSX'den Video Yağmuru

Demo 20 Mart'a kadar oynanabilir olacak.
 
     Bu hafta çıkacak SSX demosu PlayStation Network ve Xbox Live üzerinden indirilebilir olarak sunulacak ve EA bu demodan önce oyuncuları heyecanlandırmak için yeni videolar hazırlamış.
 
     Beş adet videonun ilki Red Bull'un The Art of Flight filminde de oynayan Travis Rice'ı konu alıyor. Kayak yaparken akrobatik hareketler ve numaralar yapmak için bizlere ipuçları ve kendi deneyimlerini sunuyor. Sonraki üç video ise Antarctica, Rockies ve New Zeland bölgelerinden görüntüler içeriyor. Son video bizlere demodan önce ön hazırlık olması için hazırlanmış. Oyun hakkında genel bilgiler ve ipuçları verilmekte.
 
     Dünyanın en tehlikeli dağlarında kayak yapmadan önce bu videoları izlemek yararlı olacaktır. Tüm yeni videoları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 









Bu haberin bağlantısı
URL
SSX Deadly Descents Yarış Spor Snowboard EA Games PS3 Xbox 360
Battlefield 3'de Bir Jeti Parçalamanın 7 Yolu Microsoft'tan Yeni Bir Patent

BSC Misafiri

20.2.2012 12:23:48

0
Yazmadan edemiyecem; Yeni SSX, bir ara "Deadly Descents" altbaşlığıyla anılıyordu. Galiba bu altbaşlıktan vazgeçip basitçe "SSX" olarak anılmaya başladı. Ne iştir, anlaşılan yapımcı firma "Şu oyunu bi' sil baştan yapalım." demişler herhalde?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SSX: Deadly Descents
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız