Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SK Gaming'den Ayrılan CS:GO Kadrosu Yeni Takım Kurdu

 
    SK Gaming Counter Strike Global Offensive takımı, SK Gaming bünyesinden ayrılarak MIBR (Made in Brazil) organizasyonu adında yeni bir takım kurma kararı aldı. MIBR takım kadrosunda Gabriel “FalleN” Toledo, Marcelo “coldzera” David, Fernando “fer” Alvarenga, Ricardo “boltz” Prass, Jake “Stewie2k” Yip ve koç Ricardo “Dead” Sinigaglia yer alıyor. MIBR, takımın menajeri pozisyonuna ise Immortals takımının yöneticisi olan Tomi "lurppis" Kovanen transfer edildi.
 
     Los Angeles'ta oluşturdukları oyun evine yerleşen oyuncular önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan ESL One Cologne turnuvasına hazırlanmaya başladı. 16 takımın mücadele edeceği ESL One Cologne turnuvası 3-8 Temmuz tarihleri arasında Lanxess Arena’da düzenlenecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
The Awesome Adventures of Captain Spirit Ücretsiz Olarak Çıktı Alien: Isolation Geliştiricisi Birinci Şahıs Taktiksel Nişancı Oyunu Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız