Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SGRA Studios, Dragonheir: Silent Gods Oyununu Duyurdu

 
 
SGRA Studios, RPG macerası Dragonheir: Silent Gods oyununu PC için duyurdu. 
 
Dragonheir, cüceler, orklar, ölüm şövalyeleri, kara elfler, büyücüler ve daha fazlasıyla dolu büyüleyici bir ülke olan Adenthia'da geçen çevrimiçi, çok oyunculu bir rol yapma oyunudur. Ejderha tanrılarının savaşı, Adenthia'yı darmadağın etti ve üç başlı Ejderha Kraliçesi, dünyayı daha da karanlığa sürüklemeyi bitirmeye kararlı görünüyor. 
 
Oyun, hikayenizi doğrusal olmayan görevler ve yan görevler aracılığıyla oynamanıza izin veren bir sanal alan RPG'si olarak tasarlanmıştır. Bu sanal alanda istediğiniz gibi keşfedebilir, kamp kurabilir ve karakterinizin özel becerilerinden birini geliştirebilirsiniz.
 
Dragonheir: Silent Gods'ın 2023'ün ilk yarısında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ek olarak bu yılın 8 Aralık'tan 7 Ocak'a kadar kapalı beta testi yapılacak. PC test aşamasına katılma şansı için Dragonheir'in resmi sitesi ve Steam üzerinden kayıt olabilirsiniz. 
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak İGN SGRA Studios Dragonheir: Silent Gods RPG macera
Melty Blood: Type Lumina için Yeni DLC Karakterleri 15 Aralık'ta Çıkıyor Tekken 8, 27 Yıldır Görülmeyen Bir Karakteri Geri Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız