Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ryse'ın Yeni DLC'si Ay Sonunda Geliyor


     Xbox One'ın çıkış oyunları arasında yerini alan Crytek yapımı Ryse: Son of Rome, bu ayın sonunda yeni bir DLC'ye kavuşuyor. Microsoft'un açıklamalarına göre Mars' Chosen isimli DLC, 28 Şubat'ta piyasa çıkışını yapacak.
 
    8.99 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak olan DLC, oyuna yeni haritaları, bir yeni kostümü ve oyun modunu getiriyor. Oyuna eklenecek yeni modun adı Survival Mode olacak ve bu modda co-op tabanlı oynanışla birlikte gelecek düşman akınlarına(wave) karşı koyacağız.
 
    Oyunun yeni DLC'sinde sunulacak iki haritanın ismi Firestorm ve Dockyard olacak. Bu haritalar oyunun yeni moduna özel tasarlanmış. Daha önce oyunda yer alan Courtyard isimli harita da bu DLC ile birlikte yine Survival Mode'a uyarlanacak. Mars' Chosen DLC'si Ryse'ın Arena moduna ise Pyramid ve Obelisk isimli haritaları getirecek. Yayınlanan görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Ryse: Son of Rome Ryse Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360 xbox one
Little Big Planet İle Flappy Bird Oynayın Thief'in PS4/XOne Çözünürlük/FPS Değerleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oyuncu11790

18.2.2014 01:53:50

+1
Adamlar kendi potansiyellerini nasıl kötü yönde kullanırız onu gösteriyorlar , arkadaş artık sadece görsellikten ibaret oyun yapmayın ... Ryse oyununu sadece oynamadan mekan görsellerini atmosferini incelediğiniz zaman ağzınız açık kalıyor , ancak oyun dünyasında gram etki yaratmıyor .. Crytek bu kafayla oyun tasarlarsa sadece donanımları zorlar ,

Guest-E851F29FD

17.2.2014 23:38:19

0
Vay be modları bile artık dlc diye kakalıyorlar millete.Tüh ALLAH sizin belanızı versin be iyice kapitalizmin bayrak diregi oldu oyun dünyası

akabeyss

17.2.2014 18:08:19

+2
yazıklar olsun. oyunda olması gereken modu dlc diye satıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız