Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ryse: Son of Rome'un PC'deki Oynanış Videosu Yayınlandı


     Crytek'in Xbox One'a özel olarak geliştirdiği Ryse: Son of Rome'un geçtiğimiz günlerde PC için 4K teknolojisi ile çıkacağı duyurulmuştu.

    Almanya'nın güçlü oyun sitelerinden olan PCGames.de, oyunun PC sürümünü deneme fırsatı buldu. Ryse'ı PC'de 4K Teknolojisi ile oynayan PCGames Editörleri, oyunu ilk defa test ederken bir yandan da oynanış videosunu çekerek videoyu oyunculara sundu.

     Ryse: Son of Rome'un PC'deki ilk oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ryse: Son of Rome Ryse Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360 xbox one PC
Forza Horizon 2'den 21 Dakikalık Oynanış Videosu Xbox One'a Özel Nero'dan 6 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.8.2014 15:27:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx ps4 e de son guncellemeyle 4k gelecek kafamiz rahat
gelir mi orasını bilmem ama gelsede pc sürekli gelişiyo konsollar gibi olduğu yerde durmuyo 3 sene sonra gene fark büyür

Dictattor

20.8.2014 16:08:18

0
Zamaninda frame dusmeleri varken, hatta 20-21 FPS'lerin altinda surunuyorken gespot gibi savunanlar simdi PC'de Frame oranlarindaki en ufak dususlere sevinir olmus. Valla bu XBox'çilari anlamak mumkun degil.

AssassinOrhan

19.8.2014 22:53:24

0
PC ye ne zaman geliyor ?

veterangamer

18.8.2014 20:02:00

0
ps4 e de son guncellemeyle 4k gelecek kafamiz rahat

saidou2008

18.8.2014 20:00:06

+1
Allahım Ya :) millet 4K'da oynayacak sistemi düşünmeye koyulmuş sanki evde 4k monitor varmış gibi :D

hulkhakan02

17.8.2014 22:18:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: diverapo İyi akşamlar.
Sanada.

Guest-0D5961688

17.8.2014 21:34:42

+1
quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx pc ciler 5000 liraya sistem toplasinlar biz ps4 te 1100 liraya ayni grafikte oyunlari oynariz hemde tr altyazisiyla
Aynı grafikte mi? :D Yılın komik yorumu.

veterangamer

17.8.2014 19:58:42

-3
pc ciler 5000 liraya sistem toplasinlar biz ps4 te 1100 liraya ayni grafikte oyunlari oynariz hemde tr altyazisiyla

diverapo

17.8.2014 18:59:53

0
İyi akşamlar.

hulkhakan02

17.8.2014 18:08:06

0
Sen o mesajımı anlamamışsın belli ki :D Sen demedin mi araba ile farklı dediklerin,ben dedim ki "Hayır aynı" ve bu örneği verdim.Ayrıca o cümleyi şöyle anlamamak senin kabahatin.O cümle şöyle.Arabayı yapan artık otomatiğe bağlar,oyun ve oyun motorunu yapanda,fakat yinede o arabanın,oyunun veyahut oyun motorunun hissesi şirketin yani KURUCULARIN. Star Citizen'e gelince.Sonuçta motorumuzu kullanıyorlar ve bundan gurur duymalıyız.Fakat oyunu biz değil onlar yapıyor.Sonuçta Unreal Engine 3'ü seçebilirlerdi,fakat bizim FİKRİNİ YAPTIĞIMIZ,OLUŞTURDUĞUMUZ motoru kullanıyorlar.Bundan dolayı gurur duymalıyız. Birde şöyle düşün.Firavun piramid yaptırıyo.Piramid yapanın mı(çalışanın mı) yoksa firavunun mu olur? Neyi anlamıyorsun??? Daha ne örnek vereyim sana.Daha bir sürü bununla ilgili örnek verebilirim.

winxperror

17.8.2014 17:11:52

-1
quote:

Orijinalden alıntı: redspawn Bunu 4k oynayan kişiler Sistem gereksinimini de yazsalarmışya çok akıçı oynamışlar ona göre düzerdik pc....
PS4'ün 1200Tl olduğu ülkede 25000TL gerekecek.

diverapo

17.8.2014 17:08:43

0
@hulkhakan02 Birincisi kardeşim kimseyi beğenmemezlik etmiyorum. Kendi yapamadığım bir işte başkasını aşağılamak haddime olmaz elbette. Seninse bana bu yakıştırmayı yapman mesajlarıma sinirlendiğin içindir. İlk mesajımda da zaten bir oyun yapamadığımızı açıklarken hep "biz" dedim. Yani başarısızlığı direk kendimize yükledim. Kendimi ayrı tutmadım. İkincisi, demek ki hala anlatamamışım, işi hala büyük harflerle yazarak inatla Crytek veya Cryengine'in varlığına bağlıyorsun. Hayır yapalım o zaman AAA kalite oyunlar. Cevat Yerli'nin her türlü desteği sağlayacağından eminim. Madem elimizde böyle bir motor var hadi buyurun o zaman, nedir bizi tutan? Star Citizen'da bizim eserimiz değil mi? Onunla da övünelim istersen. Eminim bu kafayla siz onuda yapıp dünyayı kendimize güldürmeye devam edersiniz. Üçüncüsü, ki en zevkli kısmı seni kendi yazdıklarınla vuracağım. Farkında bile olmadan benim yazdıklarımı destekliyorsun. """Lakin oyun yapımcılığı veyahut cyrengine sürümlerinin yapımıda bir süre sonra tecrübeye döner.Mesela bir oyun yapımcısı(çalışan) artık oyun yapa yapa ne kodlayacağını,ne yazacağını bilir bu işi gözü kapalı bile yapar.Cryengine sürümlerinin yapımıda aynı.""" İşte kendi ağzınla söylüyorsun. Oyunu kim yapıyorsa, kodu kim yazıyorsa onlar gelişmeye ve tecrübe sahibi olmaya devam ediyor. Oyunu kodlayan ve geliştiren kişiler yabancılar. Biz yanlış biliyorsak yaz artık şu Türklerin adını da susalım. Eğer istersen ben sana Crytek ve Cryengine için çalışan yabancıların ismini yarım sayfa indireyim buraya. Benim yazdıklarıma istediğin kadar inat et ama bari kendini doğrula! Zaten senin derdin burada bir şey anlamak yada anlatmak değil. Bunun farkındayım. Aslında senin gibi olmayan bir şeyle mutlu olabilmeyi isterdim. Bu kötü bir şey değil.

Fatalitor

17.8.2014 17:06:42

0
Edit.

bocekgrafik

17.8.2014 16:47:19

0
Adam boşboğazlık yapmaktan ilerleyemedi bir türlü. Ancak yarısına kadar sabredebildim ve kapattım.

hulkhakan02

17.8.2014 15:19:27

-1
quote:

Orijinalden alıntı: diverapo


Öyle düşünmek yada böyle düşünmeye çalışmak hiç bir şeyi değiştirmiyor malesef. Gelelim X işsizlerine. İşsiz dediğin adamların neredeyse hepsi oyun yapma ve geliştirme konusunda tecrübeli insanlar. Y firması olmasaydı onlar da olmazdı demişsin. Yani Y firması olmasaydı C firmasından da, D firmasından da çağrılmayacak, sonunda işportacılık yapmaya karar vereceklerdi öylemi? Bu adamlar hiçbir zaman işsiz kalmaz. Ekmek nerede varsa o firmada yerlerini alacaklardır. Senin söylediğinin tam aksini iddia ediyorum. X'ler olmasaydı Y hiç olmazdı.

Araba meselesi de oyun sektörü ile tamamen alakasız. Üretim yapan işçiler hangi parçaları nasıl birleştirmeleri gerektiğini bilirler. Devamlı olarak aynı işi yaparlar ve belli bir zaman sonra iş tamamen fiziksel güç ve tecrübeye döner. Zaten o işin adı üretimdir. Devamlılığı vardır. Her seferin de yeni bir araba üretmezler. Oyun sektöründe ise böyle bir sınıf olmadığı herhalde malumunuzdur. Oyun, oyunu tasarlayan, programlayan, geliştiren bir takımın malıdır, ürünüdür. Onun başında ki adamın Türk olması çok küçük bir gurur kaynağıdır. Crytek'in başında bir alman olsaydı, çalışan ve oyunu ortaya koyan çoğu kişi de Türk olsaydı işte o zaman gurur duyabilirdik. Türkler neler yapıyor gelin görün derdik ve bunu yapmaktan da oldukça fazla haz duyardık. Çünkü bu hak ettiğimiz bir gurur kaynağı olurdu. Büyük dilimi alman yese de gelecekten umutlu olurduk. Şu an gelecekten umutlu olmamız için ortada her hangi bir neden yok. Cevat Yerli çöktüğü an geriye çökecek başka bir şeyin olmaması durumudur anlatmaya çalıştığım şey. Sadece gerçekçi olalım istiyorum. Hak etmediğimiz bir gururu yaşamaya çalışmak bizi daha da küçültüyor. Ben bundan rahatsız oluyorum. Lütfen anlayın artık. Kardeş,bende senin düşüncende rahatsız oluyorum.Nedir bu milletini beğenmemezlik anlamıyorum.Kardeş,CRYTEK kurulmasa CRYENGİNE diye BİR ŞEY OLMAZDIIIII.Bu yüzden kurucular kurmasa CRYENGİNE ÜRETİLEMEZDİİİİİ. Neden anlamıyorsunuz daha yav.Araba firması işi örneği saçma demişsin.Lakin oyun yapımcılığı veyahut cyrengine sürümlerinin yapımıda bir süre sonra tecrübeye döner.Mesela bir oyun yapımcısı(çalışan) artık oyun yapa yapa ne kodlayacağını,ne yazacağını bilir bu işi gözü kapalı bile yapar.Cryengine sürümlerinin yapımıda aynı.Yani araba işi farklı diyemezsin.Haaa şöyle diyeyim o zaman,şimdi Crytek Cryengine sahip fakat bunu yapanların bazılarını işten çıkardılar.Şimdi çalışanlar tazminatını alıp gider fakat CRYENGİNE'nin veyahut şirketin hisselerine ortak olmaz.Did you understand me?

hulkhakan02

17.8.2014 15:18:06

-1
quote:

Orijinalden alıntı: diverapo u göstermez


Kardeş şöyle düşün,şimdi firma x kişi sayısında kişi çalışıyor diyelim.Yerli kardeşler y kişileri olsun.Şimdi x'ler işsiz iken(Ya da çalışıp bırak kişiler iken) y gelip bir şirket kuruyor ve iş sahibi oluyor x kişisi.Yani y olmasa x de olmazdı.

Ayrıca şöyle düşün.Ünlü bir araba firmasında kişiler arabayı yapıyor,fakat araba onların malı mıdır yoksa firmanın sahibinin malı mıdır?Olaya böyle bir yaklaşmanı tavsiye ederim.

Öyle düşünmek yada böyle düşünmeye çalışmak hiç bir şeyi değiştirmiyor malesef. Gelelim X işsizlerine. İşsiz dediğin adamların neredeyse hepsi oyun yapma ve geliştirme konusunda tecrübeli insanlar. Y firması olmasaydı onlar da olmazdı demişsin. Yani Y firması olmasaydı C firmasından da, D firmasından da çağrılmayacak, sonunda işportacılık yapmaya karar vereceklerdi öylemi? Bu adamlar hiçbir zaman işsiz kalmaz. Ekmek nerede varsa o firmada yerlerini alacaklardır. Senin söylediğinin tam aksini iddia ediyorum. X'ler olmasaydı Y hiç olmazdı.

Araba meselesi de oyun sektörü ile tamamen alakasız. Üretim yapan işçiler hangi parçaları nasıl birleştirmeleri gerektiğini bilirler. Devamlı olarak aynı işi yaparlar ve belli bir zaman sonra iş tamamen fiziksel güç ve tecrübeye döner. Zaten o işin adı üretimdir. Devamlılığı vardır. Her seferin de yeni bir araba üretmezler. Oyun sektöründe ise böyle bir sınıf olmadığı herhalde malumunuzdur. Oyun, oyunu tasarlayan, programlayan, geliştiren bir takımın malıdır, ürünüdür. Onun başında ki adamın Türk olması çok küçük bir gurur kaynağıdır. Crytek'in başında bir alman olsaydı, çalışan ve oyunu ortaya koyan çoğu kişi de Türk olsaydı işte o zaman gurur duyabilirdik. Türkler neler yapıyor gelin görün derdik ve bunu yapmaktan da oldukça fazla haz duyardık. Çünkü bu hak ettiğimiz bir gurur kaynağı olurdu. Büyük dilimi alman yese de gelecekten umutlu olurduk. Şu an gelecekten umutlu olmamız için ortada her hangi bir neden yok. Cevat Yerli çöktüğü an geriye çökecek başka bir şeyin olmaması durumudur anlatmaya çalıştığım şey. Sadece gerçekçi olalım istiyorum. Hak etmediğimiz bir gururu yaşamaya çalışmak bizi daha da küçültüyor. Ben bundan rahatsız oluyorum. Lütfen anlayın artık. Kardeş,bende senin düşüncende rahatsız oluyorum.Nedir bu milletini beğenmemezlik anlamıyorum.Kardeş,CRYTEK kurulmasa CRYENGİNE diye BİR ŞEY OLMAZDIIIII.Bu yüzden kurucular kurmasa CRYENGİNE ÜRETİLEMEZDİİİİİ. Neden anlamıyorsunuz daha yav.Araba firması işi örneği saçma demişsin.Lakin oyun yapımcılığı veyahut cyrengine sürümlerinin yapımıda bir süre sonra tecrübeye döner.Mesela bir oyun yapımcısı(çalışan) artık oyun yapa yapa ne kodlayacağını,ne yazacağını bilir bu işi gözü kapalı bile yapar.Cryengine sürümlerinin yapımıda aynı.Yani araba işi farklı diyemezsin.Haaa şöyle diyeyim o zaman,şimdi Crytek Cryengine sahip fakat bunu yapanların bazılarını işten çıkardılar.Şimdi çalışanlar tazminatını alıp gider fakat CRYENGİNE'nin veyahut şirketin hisselerine ortak olmaz.Did you understand me?

İdrak İstimlak

17.8.2014 14:45:31

0
Su oyun ilk ciktigi platform xbox one da bile 900p cozunurluk olmasina ragmen dehset frame dusmelerine sahipti. Isin enteresan tarafi bu konsolun fanboylari pc surumundeki frame dusmelerine laf ediyor.

diverapo

17.8.2014 14:04:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02

Kardeş şöyle düşün,şimdi firma x kişi sayısında kişi çalışıyor diyelim.Yerli kardeşler y kişileri olsun.Şimdi x'ler işsiz iken(Ya da çalışıp bırak kişiler iken) y gelip bir şirket kuruyor ve iş sahibi oluyor x kişisi.Yani y olmasa x de olmazdı. Ayrıca şöyle düşün.Ünlü bir araba firmasında kişiler arabayı yapıyor,fakat araba onların malı mıdır yoksa firmanın sahibinin malı mıdır?Olaya böyle bir yaklaşmanı tavsiye ederim.
Öyle düşünmek yada böyle düşünmeye çalışmak hiç bir şeyi değiştirmiyor malesef. Gelelim X işsizlerine. İşsiz dediğin adamların neredeyse hepsi oyun yapma ve geliştirme konusunda tecrübeli insanlar. Y firması olmasaydı onlar da olmazdı demişsin. Yani Y firması olmasaydı C firmasından da, D firmasından da çağrılmayacak, sonunda işportacılık yapmaya karar vereceklerdi öylemi? Bu adamlar hiçbir zaman işsiz kalmaz. Ekmek nerede varsa o firmada yerlerini alacaklardır. Senin söylediğinin tam aksini iddia ediyorum. X'ler olmasaydı Y hiç olmazdı. Araba meselesi de oyun sektörü ile tamamen alakasız. Üretim yapan işçiler hangi parçaları nasıl birleştirmeleri gerektiğini bilirler. Devamlı olarak aynı işi yaparlar ve belli bir zaman sonra iş tamamen fiziksel güç ve tecrübeye döner. Zaten o işin adı üretimdir. Devamlılığı vardır. Her seferin de yeni bir araba üretmezler. Oyun sektöründe ise böyle bir sınıf olmadığı herhalde malumunuzdur. Oyun, oyunu tasarlayan, programlayan, geliştiren bir takımın malıdır, ürünüdür. Onun başında ki adamın Türk olması çok küçük bir gurur kaynağıdır. Crytek'in başında bir alman olsaydı, çalışan ve oyunu ortaya koyan çoğu kişi de Türk olsaydı işte o zaman gurur duyabilirdik. Türkler neler yapıyor gelin görün derdik ve bunu yapmaktan da oldukça fazla haz duyardık. Çünkü bu hak ettiğimiz bir gurur kaynağı olurdu. Büyük dilimi alman yese de gelecekten umutlu olurduk. Şu an gelecekten umutlu olmamız için ortada her hangi bir neden yok. Cevat Yerli çöktüğü an geriye çökecek başka bir şeyin olmaması durumudur anlatmaya çalıştığım şey. Sadece gerçekçi olalım istiyorum. Hak etmediğimiz bir gururu yaşamaya çalışmak bizi daha da küçültüyor. Ben bundan rahatsız oluyorum. Lütfen anlayın artık.

hulkhakan02

17.8.2014 01:31:33

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money
alıntı:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Fps dususleri cok fazla yazik olmus bu oyuna, kotu bir xbox portunu oyniycak gene pc ciler

Oyun 4K çözünürlükte oynanıyor ve kayıt yapılıyor.
Boşver kardeş kimseyi inandırmaya çalışma.Sonuçta ne derler bilirsin:"Kedi ulaşamadı çiğere pis der"

Blood Money

17.8.2014 00:47:08

-1
quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx Fps dususleri cok fazla yazik olmus bu oyuna, kotu bir xbox portunu oyniycak gene pc ciler
Oyun 4K çözünürlükte oynanıyor ve kayıt yapılıyor.

hulkhakan02

16.8.2014 23:51:03

-1
quote:

Orijinalden alıntı: ferdi3312
alıntı:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02

alıntı:

Orijinalden alıntı: diverapo

alıntı:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02

Cryengine farkı...

Unreal Engine vs Cryengine mi deseler?Cryengine baya iyi duruyor.

O yüzden bakın ve görün Türkler neler yapabiliyor.

Cevat Yerli hariç kaç tane Türk adı yazabilirsin Crytek'le ilgili? Türkler dediğin kaç kişi? Cryengine ve Crytek oyunlarını Türklerin yapmadığını ne zaman anlayacağız, ne zaman idrak edeceğiz? Vallahi ben bıktım bunu hatırlatmaktan artık. Keşke sen haklı olsaydın da Türkler de en azından Çekler kadar olsun bu işin içinde olabilseydi. Ama yok işte. Uzun zaman da olmayacak malesef. Belki de hiç bir zaman olmayacak. Kan uyuşmazlığımız var demek ki böyle projelerle. Sabrımız mı yok, şansımız mı yok, vaktimiz mi yok bilmiyorum. Suçu Devlet'e yada korsancılara atma şansımız da yok. Hiç bir bahanemiz yok. Bir kaç denemeyi yada basit web oyunlarını saymazsak Türk oyunu diye bir şey de yok. Bir gün gelsin bu mesajı yüzüme vurun. O gün en sevindiğim günlerden biri olacaktır.


2K ve sen,kardeşlerim,ONLAR bu şirketi kurmasa bu oyunların ve Cryengine'nin çıkmayacağını siz ne zaman anlayacaksınız acaba...?


Sen gerçekten haksızlık yapıyosun Türkler neler yapabiliyor bakın demişsin ama hiç öbür insanlardan söz etmemişsin sanırsın sadece türkler firmada çalışıyo, bir firmayı kurmak onu zirveye taşıyanın kurucu olduğunu göstermez
Kardeş şöyle düşün,şimdi firma x kişi sayısında kişi çalışıyor diyelim.Yerli kardeşler y kişileri olsun.Şimdi x'ler işsiz iken(Ya da çalışıp bırak kişiler iken) y gelip bir şirket kuruyor ve iş sahibi oluyor x kişisi.Yani y olmasa x de olmazdı. Ayrıca şöyle düşün.Ünlü bir araba firmasında kişiler arabayı yapıyor,fakat araba onların malı mıdır yoksa firmanın sahibinin malı mıdır?Olaya böyle bir yaklaşmanı tavsiye ederim.

redspawn

16.8.2014 23:33:54

0
Bunu 4k oynayan kişiler Sistem gereksinimini de yazsalarmışya çok akıçı oynamışlar ona göre düzerdik pc....

ferdi3312

16.8.2014 22:26:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02
alıntı:

Orijinalden alıntı: diverapo

alıntı:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02

Cryengine farkı...

Unreal Engine vs Cryengine mi deseler?Cryengine baya iyi duruyor.

O yüzden bakın ve görün Türkler neler yapabiliyor.

Cevat Yerli hariç kaç tane Türk adı yazabilirsin Crytek'le ilgili? Türkler dediğin kaç kişi? Cryengine ve Crytek oyunlarını Türklerin yapmadığını ne zaman anlayacağız, ne zaman idrak edeceğiz? Vallahi ben bıktım bunu hatırlatmaktan artık. Keşke sen haklı olsaydın da Türkler de en azından Çekler kadar olsun bu işin içinde olabilseydi. Ama yok işte. Uzun zaman da olmayacak malesef. Belki de hiç bir zaman olmayacak. Kan uyuşmazlığımız var demek ki böyle projelerle. Sabrımız mı yok, şansımız mı yok, vaktimiz mi yok bilmiyorum. Suçu Devlet'e yada korsancılara atma şansımız da yok. Hiç bir bahanemiz yok. Bir kaç denemeyi yada basit web oyunlarını saymazsak Türk oyunu diye bir şey de yok. Bir gün gelsin bu mesajı yüzüme vurun. O gün en sevindiğim günlerden biri olacaktır.


2K ve sen,kardeşlerim,ONLAR bu şirketi kurmasa bu oyunların ve Cryengine'nin çıkmayacağını siz ne zaman anlayacaksınız acaba...?
Sen gerçekten haksızlık yapıyosun Türkler neler yapabiliyor bakın demişsin ama hiç öbür insanlardan söz etmemişsin sanırsın sadece türkler firmada çalışıyo, bir firmayı kurmak onu zirveye taşıyanın kurucu olduğunu göstermez

hulkhakan02

16.8.2014 21:56:14

-1
quote:

Orijinalden alıntı: diverapo
alıntı:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02

Cryengine farkı...

Unreal Engine vs Cryengine mi deseler?Cryengine baya iyi duruyor.

O yüzden bakın ve görün Türkler neler yapabiliyor.

Cevat Yerli hariç kaç tane Türk adı yazabilirsin Crytek'le ilgili? Türkler dediğin kaç kişi? Cryengine ve Crytek oyunlarını Türklerin yapmadığını ne zaman anlayacağız, ne zaman idrak edeceğiz? Vallahi ben bıktım bunu hatırlatmaktan artık. Keşke sen haklı olsaydın da Türkler de en azından Çekler kadar olsun bu işin içinde olabilseydi. Ama yok işte. Uzun zaman da olmayacak malesef. Belki de hiç bir zaman olmayacak. Kan uyuşmazlığımız var demek ki böyle projelerle. Sabrımız mı yok, şansımız mı yok, vaktimiz mi yok bilmiyorum. Suçu Devlet'e yada korsancılara atma şansımız da yok. Hiç bir bahanemiz yok. Bir kaç denemeyi yada basit web oyunlarını saymazsak Türk oyunu diye bir şey de yok. Bir gün gelsin bu mesajı yüzüme vurun. O gün en sevindiğim günlerden biri olacaktır.
2K ve sen,kardeşlerim,ONLAR bu şirketi kurmasa bu oyunların ve Cryengine'nin çıkmayacağını siz ne zaman anlayacaksınız acaba...?

diverapo

16.8.2014 21:21:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02 Cryengine farkı... Unreal Engine vs Cryengine mi deseler?Cryengine baya iyi duruyor. O yüzden bakın ve görün Türkler neler yapabiliyor.
Cevat Yerli hariç kaç tane Türk adı yazabilirsin Crytek'le ilgili? Türkler dediğin kaç kişi? Cryengine ve Crytek oyunlarını Türklerin yapmadığını ne zaman anlayacağız, ne zaman idrak edeceğiz? Vallahi ben bıktım bunu hatırlatmaktan artık. Keşke sen haklı olsaydın da Türkler de en azından Çekler kadar olsun bu işin içinde olabilseydi. Ama yok işte. Uzun zaman da olmayacak malesef. Belki de hiç bir zaman olmayacak. Kan uyuşmazlığımız var demek ki böyle projelerle. Sabrımız mı yok, şansımız mı yok, vaktimiz mi yok bilmiyorum. Suçu Devlet'e yada korsancılara atma şansımız da yok. Hiç bir bahanemiz yok. Bir kaç denemeyi yada basit web oyunlarını saymazsak Türk oyunu diye bir şey de yok. Bir gün gelsin bu mesajı yüzüme vurun. O gün en sevindiğim günlerden biri olacaktır.

veterangamer

16.8.2014 19:44:38

0
Fps dususleri cok fazla yazik olmus bu oyuna, kotu bir xbox portunu oyniycak gene pc ciler

2K

16.8.2014 19:42:05

0
Öncelikle ortada Türklerin gücü diyecek bir şey yok tamam firmayı kuran üç Türk kardeş ama yaptıkları oyunların credits'lerine bakarsanız bu üç kardeş dışında bir, iki tane başka Türk görebilirsiniz. Kaldı ki firmayı kuran üç Türk kardeş diye yaptıkları hataları görmezden gelecek ya da hak etmedikleri şekilde övecek değiliz. Oyunun grafikleri harika gözüküyor Xbox One'da da öyleydi 4k çözünürlük ile daha da güzel gözükeceğine eminim, karakter dururken zırhının hareket etmesi gibi detaylar gerçekten harika ama Crytek'ın yaptığı iş buraya kadar. Oyuna 4K destek koymak yerine daha çok oyuncunun ulaşabileceği ve oyunu daha zevkli hale getiren şeyler ile uğraşsalardı port ederken daha iyi olurdu. Örneğin Xbox One da olan çoğu olumsuz yan hala duruyor gibi gözüküyor bu kısa videoda bile aynı düşmanı kaç kez gördük, yine düşmanların çoğu birbirinin aynısı. Tabi ki port ediyoruz diye diğer kötü olan yanları senaryo ve oynanış gibi değiştirmelerini beklemiyordum ama o kadar PC'in gücünü arkamıza aldık deyip deyip yine aynı düşmanları keseceğiz gibi gözüküyor oyun boyunca. Oyunu oynamayan arkadaşlara dövüş sistemi etkileyici gözüküyor olabilir ama oyunu 1-2 saat oynadıktan sonra hep aynı şeyi hiç yetenek gerektirmeyen şekilde yaptığınız için o etkileyiciliği kalmıyor. Açıkçası bu oyunun PC'ye geliyor olmasına bu kadar sevinip, abartılacağına Dead Rising 3 gibi Ryse'a göre kat kat daha iyi olan bir oyunun PC'ye gelecek olmasına PC oyuncuları daha çok sevinmeli.

hulkhakan02

16.8.2014 18:13:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: zumber4428 Acaba hangi sistemle oynadılar ?
Kesin 2 tane r9 295x koymuşlardır. Daha crysis 3'de ultrada AA kapalı halde 4k'da r9 295x tek başına 30 FPS zor veriyor Ryse'de ise 2tane 295x 4k'da AA açık 30 FPS ancak verir. :D
Uçma uçma :D Bu oyunu bu çözünürlüğün biraz altında 30 FPS stabil bağlarsın eğer ki R9-270 veya 750Tİ üstü bir sisteme sahip isen.

ferdi3312

16.8.2014 18:07:48

+2
quote:

Orijinalden alıntı: zumber4428 Acaba hangi sistemle oynadılar ?
Kesin 2 tane r9 295x koymuşlardır. Daha crysis 3'de ultrada AA kapalı halde 4k'da r9 295x tek başına 30 FPS zor veriyor Ryse'de ise 2tane 295x 4k'da AA açık 30 FPS ancak verir. :D
Yok uzay mekiği bağlayıp oynadılar

hulkhakan02

16.8.2014 14:35:42

+3
quote:

Orijinalden alıntı: positiveboy
alıntı:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02

Cryengine farkı...

Unreal Engine vs Cryengine mi deseler?Cryengine baya iyi duruyor.

O yüzden bakın ve görün Türkler neler yapabiliyor.


yanlız hocam firmanın sadece yöneticisi türk mühendisler arasında türk yok bildiğim kadarıyla
Fakat şöyle düşün,onlar şirketi kurmasa Cryengine olmazdı.

positiveboy

16.8.2014 14:12:15

0
bence 4k nın bi önemi yok yüksek ppi değeri olan bi monitörde akıcı oynamanın anlamı var

positiveboy

16.8.2014 14:10:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02 Cryengine farkı...

Unreal Engine vs Cryengine mi deseler?Cryengine baya iyi duruyor.

O yüzden bakın ve görün Türkler neler yapabiliyor.
yanlız hocam firmanın sadece yöneticisi türk mühendisler arasında türk yok bildiğim kadarıyla

Clanox

16.8.2014 13:53:30

0
"4k'da çok fark yok" diyenler, bu videodaki yumuşaklığın, akıcılığın farkına varmışlardır umarım.Cgi kalitesinde oyun yapıyorlar.Teknoloji sizin cebinize göre gelişim gösterecek olsaydı, 720pyi zor görürdük.Sızlanmayı kesip alkışlayın.

gamerasi

16.8.2014 13:18:58

0
Xbox One versiyonunun ortalama 10 üzerinden 6 almış bir oyunun pc versiyonu 4K çözünürlükle geliyor diye daha yüksek puan almayacağı kesin. Çözünürlük bir oyunun kalitesini belirlemez. Oyunun alacağı puanlar, 3 aşağı 5 yukarı aynı olacaktır.

thugs_life

16.8.2014 12:42:09

+5
önemli olan çözünürlük değildir diyenler bu haberden uzak durun

Kalzagg

16.8.2014 12:01:34

0
karakter kadar birazda dış mekanlarada ilgi gösterselermiş daha iyi olurmuş çevre karakterin yarısı kalitede 4k olunca daha iyi anlaşılıyor

mehmet4428

16.8.2014 11:56:18

+1
Acaba hangi sistemle oynadılar ? Kesin 2 tane r9 295x koymuşlardır. Daha crysis 3'de ultrada AA kapalı halde 4k'da r9 295x tek başına 30 FPS zor veriyor Ryse'de ise 2tane 295x 4k'da AA açık 30 FPS ancak verir. :D

nejdet_23

16.8.2014 11:36:49

-1
ps4 çıkmasını ısterdım bu oyunun konsalda böyle oyunlar daha rahat oynanıyor

hulkhakan02

16.8.2014 11:32:47

+1
Cryengine farkı... Unreal Engine vs Cryengine mi deseler?Cryengine baya iyi duruyor. O yüzden bakın ve görün Türkler neler yapabiliyor.

ankara

16.8.2014 10:36:47

+3
4K Video'yu 360P izliyoruz. TTNET senin ta ....

ankara

16.8.2014 10:33:17

0
Konsolda hala 900P Oyun oynayamıyoruz.PC'de 4K

huseyincarnege

16.8.2014 10:14:37

0
4k çözünürlikle yayınlamışlar nerden alıcaz şimdi konsoldan farkını full hd bile gözükmesken

Cpt. Miller

16.8.2014 07:01:53

0
Oyun bence de kötü değil, senaryo dışında multiplayer oynanış da zevkli olur.

StrainG.ShooteR

16.8.2014 06:50:42

0
ilk yorum benden. aslına bakarsanız bu oyun eleştirdikleri kadar kötü görünmüyor ama tabi temel kısım oyunun hikayesi bu oyun alınır pc için tabi fiyatı uygun ise.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız