Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rust, 3.5 Milyon Satış Rakamına Ulaştı


 
     Garry's Mod ile ses getiren Garry Newman'ın bir sonraki projesi olan Rust, henüz erken erişim aşamasına olmasına rağmen, çıkışından bu yana 3.5 milyon sattı.
 
     The Guardian'a konuşan Garry Newman, tahmin ettiklerinin üstünde bir satış elde ettiklerini söyleyerek bitmiş bir oyun için bile oldukça etkileyici olan bu rakamın henüz erken erişim sürecinde olan bir oyuna ait olmasına dikkat çekti. Kimi kesimlerce optimizasyon sıkıntılarıyla gündeme gelen ancak pek çok oyuncunun halinden memnun göründüğü Rust topluluğu oyunla birlikte günden güne gelişmeye devam ediyor. Son olarak kadın karakterlerle ilgili bazı spekülasyonlara konu olan Rust'ın Garry Newman ve beraberindeki ekibin ellerinde geliştirilme süreci devam ettikçe daha iyi bir seviyeye geleceğine ve daha yüksek satış rakamlarına ulaşacağına pek çok kesimce kesin gözüyle bakılıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry rust garry newman garrys mod facepunch studios dayz pc fps sandbox survival
Oyun Muhabbeti Bu Akşam Canlı Yayında, 20:00'da! Shovel Knight'ın Satışları 1.2 Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-42DBB8773

16.4.2016 17:56:46

+1
dayz gerçek anlam da çöp. facepunch çalışıyor. Her hafta yararlı ve gerekli güncelleme geliyor neredeyse. tam sürüm de fiyatı iki katına çıkar.

Master_Evil

15.4.2016 18:44:12

0
tam sürüm olunca almayı düşünüyorum, trde baya sattı oyun

[__Zahid__]

15.4.2016 01:50:56

+2
evet bazı arkadaşların sevmemesinin nedeni oyunun pve değil pvp olması. arkadaş geldi yakındı bana ne salak oyun bi girdim evde eşya kalmamış dedi, sövdü raidleyenlere bidaha oynamadı :D ben 30 tl verdim bu oyuna 180 tl vermiş olsaydım gram pişman olmazdım. gördüğüm en güzel ileryen oyun arktan sonra rusttır. ikiside erken erişimin adını temizleyen yapımlar. dayz yere batırdı erken erişim adını bunlarda temizlemekle uğraşıyo işte.

agathadaemonn

15.4.2016 01:46:14

+5
Abi Rust'a laf edenleri gerçekten anlamıyorum, açıkçası çok sağlam çalışıyor ve güzel güncellemeler getiriyor adamlar bana kalırsa, oyun da kendini oynatan bir oyun. Oyunu sevmeyen kişiler kesin gece uyurlarken evleri patlatılmış kişilerdir..

Veinglory

14.4.2016 21:33:24

0
Hepsi ayni seviyede overhyped oyunlar. Elimde olsa dayz ve rustı iade ederim. Dayz ye verdigim 30 dolar harcadığım en gereksiz paraydı. 2 yıl aradan sonra tekrar gireyim dedim zerre bişey değişmemişti.

Biohesner

14.4.2016 19:27:40

+1
quote:

Orjinalden alıntı: onur12onur12onur ya su erken erisim olayi resmen adam kandiriyorlar. almayin abi erken erisim de adam bitirsin oyunu yayinlasin. dayz bir bu iki. bitirmiyor abi oyunu gelistirmiyorlar iste para kazandirdikca adamlara. milleti kazikliyorlar hala herkes yarim yamalak oyunlari aliyorlar. adamlar orda oyunu yapmak yerine paralariyla catir catir hayatini yasiyorlar
Bu oyunu Day z ile karşılaştırdınya daha ne diim bilmiyorum Bu oyun aylık güncellemelerle dünya kadar şey geliyor oyun zamanında yeniden yapılanmaya bile gitti kimse alıp oyunu aldıgıma pişmanım demedi zaten çıktıgı zaman iade sitemi bile yoktu steamde az bak bakalım kaç tane olumsuz yorum var Ve ayriyetten erken erişim olyında haklısın Dayz başta olmak üzere hepsi parayı peşin alıp oyunu unutuyor erken erişimde bi tek Rust,Ark survival evolved,Ve Subnatica güncelleme olarak sık yaşanıyor

Arthur_Morgan

14.4.2016 19:21:42

+3
ya su erken erisim olayi resmen adam kandiriyorlar. almayin abi erken erisim de adam bitirsin oyunu yayinlasin. dayz bir bu iki. bitirmiyor abi oyunu gelistirmiyorlar iste para kazandirdikca adamlara. milleti kazikliyorlar hala herkes yarim yamalak oyunlari aliyorlar. adamlar orda oyunu yapmak yerine paralariyla catir catir hayatini yasiyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rust
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız