Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rune II Güncellemesi Yeni Görevler, Yeni İlerleme Sistemi ve Yeni Eğitim Bölümü Getiriyor

 
Geliştirici Studio 369, Rune II'nin yeni güncellemesini yayınladı.
 
Güncelleme oyunun tekrar eden ve çizgisel ilerleyen ilk bölümünü yeni bir hikaye anlatımı, yeni ana ve yan görevler, yeni kritik yol ve daha fazlası ile baştan aşağı değiştiriyor. Artık Loki'yi öldürmek için güçlü olana kadar aynı döngüyü tekrar etmeye gerek yok. Her bir çağda hikayeyi ilerletecek farklı boss savaşı oyuncuları bekliyor olacak.
 
Eğitim bölümü de oyuncuların geri bildirimleri temel alınarak yenilendi. Artık craft sisteminden silah ve zırh onarımına kadar oyuncuların bilmesi gereken her şeyi kapsıyor. Güncelleme ayrıca iyileştirilmiş ses ve ses kalitesi, yıkılabilir binalar ve daha fazlasını ekliyor.
 
Detaylar için yama notları: rune2.com/ptr15472/
 
Güncelleme şu anda PTR (Public Test Realm) test sunucuları üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyunu Epic Games Store'da başlatırken PTR kısmını seçerek erişebilirsiniz.

Açık dünya viking rol yapma oyunu Rune II 12 Kasım 2019'da Epic Games Store'da PC için çıkışını gerçekleştirmişti. Steam'e de bu yıl gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rune II açık dünya viking rol yapma oyunu Human Head Studios
DIRT 5 PS5'te de 120 FPS Destekleyecek Endgame'de Natasha'nın Cenazesinin Olmamasını Scarlett Johansson İstemiş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rune II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız