Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rune Factory 4'ten İlk Görüntüler

Oyunun ara sahneleri gayet başarılı gözüküyor.
   
     Nintendo 3DS için özel olarak geliştirilen ve geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan Rune Factory 4'ün ilk ekran görüntüleri yayınlandı.

      Rune Factory 4, serinin ana özelliklerini barındırsa da birçok yeni özelliğe sahip olacak. Erkek veya Kadın olarak seçim yapabileceğiniz oyunda, karşılaşacağınız olaylarda buna bağlı olarak ufak farklılıklar içerecek. Hafıza kaybı ile başladığımız oyunda yeni dostluklar ve ilişkiler kuracağız.

      Serbest bir harita sistemine sahip olan Rune Factory 4'te dövüş kısımları ise daha çok zindanlarda geçiyor. Anime tarzı ara sahnelere de sahip olan oyun, 3D grafiklere sahip olsa da yayınlanan ekran görüntülerinde bu grafik tarzının biraz sırıttığını görüyoruz. Oyunun ilk görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Rune Factory 4 Nintendo 3DS Marvelous Entertainment Neverland
Ubisoft: "Far Cry 3'te Daha Fazla İkilem Olacak" İşte Warhammer: Space Marine'in Ara Sahne Süresi

jinemre

5.7.2011 13:13:50

0
''SF X Tekken'in PS3 Sürümünde Neden Cole Var?'' Bana gelen mail bu fakat ordaki linke tıklayınca bu başlığa yönleniyor, maillerde bi karışıklık oldu sanırım :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rune Factory 4
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız