Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ruina: Fairy Tale of the Forgotten Ruins'in Remake Sürümü Duyuruldu

 
 
Guangzhou Tianwen Kadokawa Animation and Comics, Ruina: Fairy Tale of the Forgotten Ruins'in PC (Steam) için yeniden yapım sürümünü duyurdu. Oyun, İngilizce, Japonca ve Çince (Geleneksel ve Basitleştirilmiş) dil seçeneklerini destekleyecek. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Ruina: Fairy Tale of the Forgotten Ruins ilk olarak 24 Aralık 2008'de Japonca destekli ücretsiz bir oyun olarak yayınlandı ve Dördüncü Yıllık Oyun Yarışması Freem'de Büyük Ödülü kazandı.
 
Oyunda oyuncular, Orta Çağ Avrupası'nda geçen fantezi dünyasının altındaki büyük harabelere doğru yolculuk edecek. Normal rol yapma oyunlarının aksine oyunun hikayesi "kendi maceranı seç" benzeri metin tabanlı bir formatta gelecek. Oyuncunun bulmaca çözme ve bu yoldaki kararları, hikayenin gidişatına etki edecek.
 
Orijinal oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana hikaye çeşitli dillere çevrildi. Ayrıca 2018'de Kadokawa'nın iki ciltlik bir romanı da yayınlandı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ruina: Fairy Tale of the Forgotten Ruins
Açık Dünya Macera Oyunu Sable PS5 Konsollarına Geliyor Forspoken için TGS 2022 Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız