Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Romance of the Three Kingdoms XIV Batı Oyuncuları İçin 2020'de Geliyor

 
Koei Tecmo yeni bir duyuruyla birlikte Romance of the Three Kingdoms XIV'nın Batı'daki PlayStation 4 ve PC oyuncuları için 2020'nin başlarında geleceğini söyledi. Oyun Japonya'da bu kış geliyor.
 

 
Bir klasik olan serinin son oyunu, antik Çin Hanedanlığı'nın düşüşün döneminde geçecek. Oyunun haritası, ele geçirilen bölgeleri basitleştirilmiş bir renk sistemiyle gösteriliyor ve siz de topraklarınızı genişletmenin heyecanını yaşıyorsunuz. Savaşlardan diplomatik işlemlere kadar her şeyi topraklarınızı genişletmek ve korumak için kullanın.
 

 
Oyunun teaser fragmanını ve serinin tarihsel geçmişine dair olan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek içinse oyunun resmi web sayfasına buradan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Koei Tecmo Romance of the Three Kingdoms XIV Steam PC PS4
Devil's Hunt 17 Eylül'de PC, 2020'nin İlk Çeyreğinde PS4, Xbox One ve Switch için Çıkacak Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition 17 Ekim'de PS4 ve PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız