Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rol Yapma Oyunu Wo Long: Fallen Dynasty için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team NINJA, aksiyon rol yapma macera oyunu Wo Long: Fallen Dynasty için ilk oynanış fragmanını yayınladı. Yeni fragman, oyunun Çin dövüş sanatlarından alınan kılıç dövüşlerine bir bakış atıyor ve iblislerin musallat olduğu Üç Krallık bölgesini sergiliyor.
 
Wo Long: Fallen Dynasty, Bloodborne'un yapımcısı Masaaki Yamagiwa ve Nioh'un yapımcısı Fumihiko Yasuda'dan yeni soluklu bir fantezi aksiyon oyunu. Wo Long: Fallen Dynasty, hayatta kalmak için savaşan isimsiz bir askerin dramatik ve aksiyon dolu hikayesini konu alıyor.

Şeytanlar Üç Krallık'a musallat olur. Oyuncular, Çin dövüş sanatlarına dayalı kılıç hareketlerini kullanarak ölümcül yaratıklarla ve düşman askerleriyle savaşır. Kaotik Üç Krallık döneminde geçen karanlık fantezi hikaye aksiyon oyunu.
 
Wo Long: Fallen Dynasty, 2023'ün başlarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass platformunda da yer alacak.
 
Steam sayfası
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rol yapma oyunu aksiyon macera Wo Long: Fallen Dynasty
ESL Pro Lig Sezon 16 Başlıyor! Hogwarts Legacy'nin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

BSC Misafiri

27.8.2022 20:04:13

0
nioh tarzı birşey geliyor sanırım hiç beceremem keşke ninja gaiden tarzı olsaydı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız