Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rol Yapma Oyunu Lost Soul Aside'ın Yayıncılığını Sony Üstlendi

 
Uzun süredir küçük ekip Ultizero Games tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Lost Soul Aside'ın yayıncılığını Sony Interactive Entertainment üstlendi. Kendi türüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanan bu yapım dünya çapında PlayStation 4 ve PlayStation 5 için konsolları için çıkış yapacak.
 
İlk fragman 2016 yılında yayınlandı
 
 
 
Lost Soul Aside'ın ilk fragmanı 2016 yılında yayınlandı. Yayınlanan bu fragman oyuncular tarafından bir hayli ilgi gördü. Başlangıçta yalnızca bağımsız yapımcı Yang Bing tarafından geliştirilen oyun, aynı yılın Ekim ayında Sony Interactive Entertainment tarafından “China Hero” projesine davet edildi.
 
Projeye davet edildikten sonra Sony Interactive Entertainment ve ortakları Yang Bing stüdyosuna tam destek sağladı. Bu kapsamda Yang Bing stüdyosu Ocak 2017'de Ultizero Games'i kurdu ve şu anda 40'tan fazla kişiden oluşan bir geliştirme ekibine sahip. 
 
Lost Soul Aside oyunculara neler sunuyor?
 
Bilim kurgu temasını, kılıç dövüşlerini ve süper güçleri bir araya getiren Lost Soul Aside, bunların yanına aksiyon ve rol yapma öğelerini katıyor. Oyuncular bu oyunda kendi tarzlarına göre uygun silahları seçebiliyor ve zorlu bir mücadeleye atılıyor.
 
Yayınlanan yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
Çok Oyunculu Nişancı oyunu HAWKED, Konsollar ve PC için Duyuruldu Sherlock Holmes The Awakened Remake için Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

27.11.2022 09:43:52

0
Hiç fena durmuyor 40 kişilik ekiple bukadarını yapabiliyorsa bu sayı arttımı daha neler yaparlar kim bilir yani potansiyel var.Yaptıkları Oyunun Animasyon kalitesi sahane.

BSC Misafiri

23.11.2022 00:23:13

+1
Sony bu firmayı alacak,sinyali verdi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız