Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roguelite Platform Oyunu Eyes in the Dark, PC için Duyuruldu

 
 
Gearbox Publishing ve geliştiricisi Under the Stairs, roguelite platform oyunu Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom'u PC (Steam, Epic Games Store) için duyurdu. Oyun, 14 Temmuz'da 14,99 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürülecek. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Under the Stairs oyun tasarımcısı Filip Neduk bir basın açıklamasında şunları söyledi: “Eyes in the Dark, yalnızlık temasına sahip bir atmosferi oyunculara sunacak. Tüm bu atmosfer ve deneyim, sizin daha güçlü olmanızı sağlayacak.”
 
Victoria Bloom'un başrolde olduğu bu roguelite platform oyununda ışıkla karanlığa karşı savaşın. Cephaneliğinizi yükseltmek için güçlü ve yeni öğeleri keşfedin. Bloom Malikanesi'ni istila eden karanlığı geri püskürtün ve yaratık sürülerini defedin. 
 
Bloom Malikanesi'ni istila eden yaratıklarını temizlemek ve Victoria'nın sevgili büyükbabası Victor'u kurtarmak için el fenerinizi ve becerilerinizi kullanın. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera platform Eyes in the Dark
Gearbox Publishing, Aksiyon Ryo Oyunu Relic Hunters Legend'ı Yayınlayacak Yeni Tales from the Borderlands Oyunu Bu Yaz Duyurulacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız