Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roguelike Aksiyon Oyunu Summum Aeterna 14 Eylül'de Çıkış Yapıyor

 
 
Geliştirici Aeternum Game Studios, Summum Aeterna'nın 14 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Aeterna Noctis prequel ve yandan kaydırmalı roguelike ilk olarak 16 Haziran'da PC için erken erişim olarak yayınlandı.
 
Sonsuz yaşama mahkûm edilmiş kudretli, güçlü ve baş belası bir savaş lordu olan Karanlığın Kralı rolünü üstlenerek, hazineler, tuzaklar, düşman orduları ve güçlü patronlarla dolu keşfedilmemiş bölgeleri keşfedeceksiniz. Vahşi bölgeleri keşfedin, Aeterna'nın en tehlikeli derinliklerine inin ve her dünyanın sonuna kadar savaşın... Yapabilirseniz!
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Summum Aeterna, kalıcı bir karakter ve dünya yükseltme sistemi ile oyuncuların ilerlemelerini sürdürmelerini sağlar. Kaç kez mağlup olursanız olun, beceri ağacındaki ilerlemeniz kaydedilecek ve kilidini açtığınız dünya geliştirmeleri sonsuza kadar sürecek.
 
"Tohum genleri" olarak adlandırılan dünya değiştiricileri, bulduğunuz her tohumda yer alan olumlu ve olumsuz özelliklerdir. Oynamaya başladığınızda sizi bekleyen tehlikeleri, karşılaşmaları ve ödülleri belirleyecekler. Tohumlar dünyalar yaratır ve genler her bir tohumu bir öncekinden farklı kılar ve onlardan türeyen dünyalar da öyle olacaktır! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aeternum Game Studios Summum Aeterna yandan kaydırmalı PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Archetype Arcadia PS5, PS4 ve Switch için 24 Ekim'de Batıya Geliyor Dikkat Tren Çarpabilir: Point Blank (Storm Tube Haritası)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız