Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rogue Company Bu Yaz Çıkacak, Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Yayıncı Hi-Rez Studios ve geliştirici First Watch Games, Eylül 2019'da duyurulan çok oyunculu üçüncü şahıs nişancı oyunu Rogue Company'den ilk oynanış fragmanını paylaştı.
 
Oyun bu yaz PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak.
 
Baş tasarımcı Scott Lussier oyunun çapraz platform destekleyeceğini doğruladı.
"Hangi platform olursa olsun, oyuncular bir oyunu arkadaşları ile birlikte oynayabilmeli. Rogue Company büyük bir oyuncu topluluğunu bir araya getirecek ve oyunculara bireysel tarzlarını yansıtmaları için gerekli oynanış derinliğini sunacak." 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Rogue Company; aksiyon, taktik ve sert tavırlarla dolu, takım temelli, çok oyunculu bir nişancı oyunudur. Oynanabilir paralı askerler, silahlar, yetenekler ve oyun modlarıyla dolu bir cephanelik olan yerde, her zaman ustalaşılacak bir şeyler vardır
 
Rogue Company, dünyadaki en büyük yanlışlarla mücadele etmek için ücretli sözleşmeler yapan elit paralı askerlerden oluşan çok gizli bir birliktir. Rogue Company, bozuk bir sisteme yasa dışı bir çözümdür. Bulunması zor olan bu örgüt, dünyadaki çoğu kişiye göre en iyi ihtimalle bir söylentidir. Ancak bilenler bilir ki, Rogue Company ajanları dünyanın en ölümcül ve en zorlu görevlerini çözme konusunda vazgeçilmezdir. Oyuncular, bir Rogue Company paralı askeri olarak, çeşitli PVP oyun modlarında çevrimiçi rekabet etmek için gruplarını kurar, istedikleri silahları seçer ve ikonik mekanlara dalarlar.
 
Rogue Company, tüm büyük platformlar arasında oynanabilir olacaktır. Oynadığınız platformdan bağımsız olarak arkadaşlarınızla takımınızı kurun ve Rogue Company'de rütbeleri birer birer tırmanın. 

 
Alfa testine buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rogue Company Çok Oyunculu Shooter Paralı Asker
The Wonderful 101: Remastered Oynanış Fragmanı DOOM Eternal Açılış Hafta Sonu Satışlarında Serinin Rekorunu Kırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

25.3.2020 20:43:25

0
İkinci bir oyun modu da var. O modda harita daha küçük ve daha kısa sürüyor. Oynanır ama paladins, smite gibi arka planda kalan bir oyun olacaktır.

BSC Misafiri

25.3.2020 19:25:25

0
Alpha testine katıldım. Öncelikle oyun basit ve bir o kadar eğlenceli. Rainbow Sixsiege gibi tur bazlı bir oyun. Her takım haritada rastgele yerlerde oluşan 1 bilgisayarı hackleyip bir nevi bomba görevi yapıyor. Bir takım hacklediyse diğer takım gidip defuse ediyor. Battleroyale oyunlarında olduğu gibi bir uçaktan (Aslında uzay gemisi gibi birşey) öncelikle silah alıyor ve bu silahları her tur para kazanıp geliştirebiliyor. Oyunda yetenekler de mevcut. Bu yetenekler her karakter için farklı ve yine marketten alınabiliyor. Yakın dövüş silahları pompalı ve taramalı mevcut ve birkaç tane bomba çeşidi var. Oyun başında alabileceğiniz silahlar da her karakterde farklılık gösteriyor. Karakter özelleştirme de var. Oyun genel itibariyle güzel. Çıkığında oynamanızı tavsiye ederim.

TheNewAtilla

25.3.2020 19:25:16

0
Alfasini botlarla oynadim. Dandik bir şey gibi duruyor ama maclar hizlica başlıyor, bitiyor bu sayede tekrar tekrar oynattiriyor. F2p olursa oynanir.

Fearless_tr

25.3.2020 18:57:58

0
Iyyyy
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rogue Company
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız